ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γονείς απείλησαν δασκάλα επειδή ζήτησε να μην φορούν πιτζάμες όταν πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Την αποκάλεσαν από σνομπ και αποτυχημένο μοντέλο μέχρι και υπερεκτιμημένη πόρνη

Με απίστευτες εκφράσεις γονείς επιτέθηκαν σε δασκάλα που τους ζήτησε να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο φορώντας της πιτζάμες τους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kate Chisholm, που διδάσκει στο Δημοτικό σχολείο του Darlington, έγραψε ένα γράμμα στους γονείς των μαθητών της ζητώντας του να φοράνε ρούχα και όχι πιτζάμες όταν αφήνουν τα παιδιά τους στην είσοδο του σχολείου. 

Το γράμμα αμέσως έγινε viral στο διαδίκτυο, οι απειλές έπεσαν… βροχή και το τηλέφωνο της νεαρής δασκάλας πήρε φωτιά από τα κανάλια που της ζητούσαν μία συνέντευξη. 

Μιλώντας δημόσια, η Kate υποστήριξε πως υπέστη λεκτική κακοποίηση αφού την αποκάλεσαν από σνομπ και αποτυχημένο μοντέλο μέχρι και υπερεκτιμημένη πόρνη.

Όπως λέει μάλιστα η νεαρή δασκάλα, αρκετοί από τους γονείς δεν δίστασαν να της μιλούσαν με αυτό τον τρόπο μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά ενώ ένας από αυτούς της είπε πως ελπίζει να μείνει στείρα καθώς αν κάνει παιδιά θα είναι του διαβόλου. 

Ακόμη υπήρξε περίπτωση γονιού ο οποίος απείλησε ότι θα πάρει το παιδί του από το σχολείο υποστηρίζοντας πως την έχει δει ντυμένη με ψηλοτάκουνες γόβες, κοντή φούστα και μπλούζα που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά.  

Η Kate αποφάσισε ακόμη να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στον facebook μιας και δεχόταν υβριστικά μηνύματα και στο προφίλ της.

Ωστόσο η ίδια δεν πτοήθηκε από αυτές τις αντιδράσεις αφού όπως λέει δεν πρόκειται για την πλειοψηφία των γονιών. 

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.