ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γκάλης: «Κι όμως πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια»!

Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης με ανάρτηση του θυμήθηκε την μέρα που η Ελλάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ, την οποία θεωρεί την κορυφαία αθλητική στιγμή της καριέρας του

Πέρασαν τριάντα χρόνια από την σπουδαιότερη βραδιά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, τότε που η Εθνική Ελλάδος κατακτούσε το πρώτο Eurobasket στην ιστορία της.
 
Η 14η Ιουνίου του 1987 έκανε το μπάσκετ το εθνικό μας άθλημα και ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνου του άθλου, Νίκος Γκάλης, δεν γινόταν να ξεχάσει την τεράστια επιτυχία.

Με ανάρτηση του στο facebook θυμήθηκε το έπος της Εθνικής. «Τριάντα χρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της καριέρας μου και και όλων των συμπαικτών μου», έγραψε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«14 IOYNIOY 1987 – 14 IOYNIOY 2017

Κι όμως πέρασαν 30 ολόκληρα Χρόνια!

30 Χρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Όλοι μέσα στην ομάδα νιώσαμε υπέρτατη χαρά και ευτυχία βλέποντας εκατομμύρια Ελλήνων να ξεχύνονται στους δρόμους και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Κορυφής της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με αυτήν την επιτυχία μας βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και να φέρουμε στα γήπεδα νέα παιδιά που συνεχίζουν τις επιτυχίες μας σε εθνικό και ομαδικό επίπεδο. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση όταν ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια μετά άνθρωποι κάθε ηλικίας με σταματούν στο δρόμο και ζητούν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί μου. Είναι η καλύτερη επιβράβευση για την πολύ σκληρή προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να φτάσουμε στην κορυφή».


Πηγή: gazzetta.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.