ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γκάφα στον «αέρα»: Ουκρανός αξιωματούχος εμφανίστηκε στην τηλεόραση με τα εσώρουχα

Ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας θεώρησε πως η σύνδεση με την εκπομπή είχε ολοκληρωθεί – Σηκώθηκε από τη θέση του αφήνοντας τους παρουσιαστές άφωνους

Ένα αναπάντεχο θέαμα είχαν την… ευκαιρία να δουν οι τηλεθεατές εκπομπής της ουκρανικής τηλεόρασης όταν ο καλεσμένος προχώρησε σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική εμφάνιση.

Ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας στο εξωτερικό, Νικολάι Μαλομούζ, λίγα δευτερόλεπτα από τη λήξη της παρέμβασής του σε τηλεοπτική εκπομπή και αφού οι δύο δημοσιογράφοι τον ευχαρίστησαν, σηκώθηκε από τη θέση του και άφησε τους παρουσιαστές… άφωνους.

Ο Ουκρανός αξιωματούχος, ο οποίος παραχωρούσε δηλώσεις από το διαμέρισμά του και μέσω σύνδεσης Skype σηκώθηκε από την καρέκλα του αποκαλύπτοντας ότι φορούσε μόνο το εσώρουχό του κάτω από το σακάκι, το πουκάμισο και τη γραβάτα του.

Το πιθανότερο είναι ο Μαλομούζ να θεώρησε πως η σύνδεση είχε διακοπεί την ώρα που οι παρουσιαστές τον ευχαρίστησαν για το χρόνο του και αποφάσισε να συνεχίσει την ημέρα του στην άνεση του σπιτιού και των εσωρούχων του.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.