ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γκάφα ολκής : Βαθμολόγησαν οίκο ανοχής επειδή νόμιζαν ότι είναι… ξενοδοχείο! [εικόνα]

Το ξενοδοχείο «Wembley Inn», κοντά στο ομώνυμο στάδιο, στο βόρειο Λονδίνο, ήταν στην πραγματικότητα ένας οίκος ανοχής «μεταμφιεσμένος» σε ξενοδοχείο.

Ο οίκος ανοχής είχε τόσο καλά μεταμφιεστεί προς τα έξω σε νόμιμο κατάλυμα, ώστε κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς από τους πελάτες, οι οποίοι το βαθμολόγησαν ως ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων για το «καλό πρωινό» και τις «εξαιρετικές υπηρεσίες του» στην διεθνή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Trip Advisor.

Όμως, οι γείτονες του «Wembley Inn» αντιλήφθηκαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε στο κατάλυμα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη να εργάζονται παράνομα στο κατάλυμα και συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του, Hermien Van Boekel, η οποία καταδικάστηκε την Παρασκευή σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και κοινωνική εργασία για ένα έτος για διεύθυνση οίκου ανοχής.

Η 57χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για νόμιμη επιχείρηση, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κατά την έρευνα στον οίκο ανοχής εργαζόταν και ένα 17χρονο κορίτσι! Οι οίκος ανοχής έχει ήδη κλείσει και αναμένεται να λειτουργήσει, αυτή την φορά ως πραγματικό ξενοδοχείο, υπό νέα διεύθυνση.

xenodoxeio-500

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.