ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γκάφα με το καλημέρα για το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Λουξεμβούργο

Ένα απίστευτο μπέρδεμα δημιουργήθηκε στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο και αυτό διότι ο νέος υπουργός Γιώργος Καρασμάνης όπως είναι φυσικό ούτε να ενημερωθεί σχετικά με τα θέματα που επρόκειτο να συζητήσουν θα είχε προλάβει, ούτε όμως να μάθει αγγλικάμέσα σε μία εβδομάδα, γι’ αυτό και ζητήθηκε από τον Αθανάσιο Τσαυτάρη να πάει μαζί του στο Λουξεμβούργο εφόσον γνώριζε καλύτερα τα θέματα, για καθαρά υποστηρικτικό ρόλο.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η μια γκάφα μετά την άλλη.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Βηματοδότης είτε από λάθος είτε από βιασύνη ο νέος υπουργός έβαλε πρώτο στηνατζέντα το θέμα της ποσόστωσης του αγελαδινού γάλακτος και τότε ξεκίνησε ο εκνευρισμός των ομολόγων του.

Αρχικά ο αυστριακός υπουργός ξεκίνησε να διαμαρτύρεται, να χτυπά μανιωδώς το κουδούνι του, γι’ αυτό και ο προεδρεύων κ. Καρασμάνης αναγκάστηκε να διακόψει τη σύνοδο.

Λίγο αργότερα όμως ήρθε και το δεύτερο λάθος, αφού στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη βγήκε από την ατζέντα το ζήτημα του νησιωτικού σήματος που ενδιαφέρει πρωτίστως την Ελλάδα, ενώ στη συνεχεία όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί η ΚΑΠ, οι περισσότεροι δεν μίλησαν, παρόλο που ο αρμόδιος επίτροπος περίμενε για κάποια κοινή θέση.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

 paraskhnio.gr/

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.