ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιώργος Νταλάρας για Τζίμη Πανούση: «Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει»!

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα. Από τα σημεία της συνέντευξης με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν όταν αναφέρθηκε στονΑντώνη Ρέμο αλλά και στη διαμάχη του με τον Τζίμη Πανούση.

«Ο Αντώνης είναι ένα παιδί λαϊκό, τραγουδάει πάρα πολύ ωραία, είναι σαφώς άλλη γενιά, έχει άλλες επιλογές. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ η pop μουσική. Ο Ρέμος είναι άλλη γενιά, του αρέσει. Θα τον κατηγορήσω εγώ γιατί κάνει pop τραγούδια; Σαφώς ο Ρέμος είναι πολύ καλύτερος τραγουδιστής και από τον Σάκη και από κάποια άλλα παιδιά αυτής της νοοτροπίας γιατί η φωνή του είναι καλύτερη. Είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης θα μπορούσε να τραγουδήσει πολύ καλύτερα τραγούδια, φτάνει ο ίδιος να θέλει να το κάνει αυτό και να μελετήσει όπως μελετάει ο ψάλτης πριν πάει στο αναλόγιό του».

«Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”. Έκανε και κάτι βρώμικο ο συγκεκριμένος. Τις μέρες που βγήκε η απόφαση έγραψε το περιουσιακό του στοιχείο στην αδερφή του. Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει. Του είπα “δεν θα το κάνεις ποτέ”. Η ιστορία του Πανούση για μένα έχει τελειώσει. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω. Εκείνος κάνει εκείνο που νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εγώ βλήθηκα από τη νοοτροπία του Πανούση, ο Πανούσης όμως, σχεδόν διαλύθηκε από αυτό. Γιατί τώρα ο κόσμος ξέρει τι ακριβώς σημαίνει να κάνεις αυτό που κάνει ο Πανούσης».

 

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.