ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιώργος Λιάγκας: «Όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο π…ς της!»

«Όταν, για παράδειγμα, στα άλλα νησιά πριν χρόνια κυνηγούσαν τους γκέι…».
 
 

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την στήλη του στην εφημερίδα Secret, αναφέρθηκε στη Μύκονο.

«Όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο …ποπός της, λένε στο χωριό μου. Και η Μύκονος, στο ρόλο της μαϊμούς, έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια. Και όχι άδικα.

Αδιαμφισβήτητα, η Μύκονος είναι ένα πανέμορφο νησί. Από τα ωραιότερα της χώρας. Και με έξυπνους ανθρώπους. Όταν, για παράδειγμα, στα άλλα νησιά πριν χρόνια κυνηγούσαν τους γκέι οι Μυκονιάτες τους αγκάλιασαν, τους έδωσαν χώρο και τρόπο έκφρασης, με αποτέλεσμα το νησί να γίνει παγκόσμιος προορισμός.

Αγκάλιασαν, επίσης, και όλους τους εγχώριους celebrities μαζί με τις κάθε είδους ιδιαιτερότητες και παραξενιές τους. Λίγο θέλει να χτιστεί ο μύθος; Και η αλήθεια είναι ότι το νησί φαντάζει σαν τον επίγειο παράδεισο των διακοπών. Απίστευτες παραλίες, εξαιρετικά εστιατόρια και κλαμπ, φανταστικά ξενοδοχεία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Και εσχάτως αστρονομικές τιμές, που απευθύνονται πια στο διεθνές jet set και το βαλάντιό του. Δε λέω, αν δε σ’ αρέσει κάπου μην πας. Ξέρεις από πριν τι θα πληρώσεις και που.

Επίσης, προφανώς δεν είναι όλα για όλους. Ωστόσο, ο κίνδυνος αφελληνισμού του νησιού είναι προ των πυλών. Καλός ο ναργιλές και το αραβικό beat, πόσο ταιριάζει, όμως, στον Έλληνα όλο αυτό;

Καλοί οι Άραβες, οι Λιβανέζοι και οι Τούρκοι. Όμως αυτοί ακολουθούν τη μόδα και μετά από μερικά χρόνια η μόδα μπορεί να αλλάξει και να πάει αλλού. Και πολύ φοβάμαι ότι το πουλάκι του μέσου ή ”χλιδάτου” Έλληνα, που στήριζε το νησί και τώρα αισθάνεται ξένος στον τόπο του, θα έχει πετάξει για άλλες, εξίσου καλές, αλλά λιγότερο ξιπασμένες πολιτείες…»!

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.