ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντησή του για τη σεξουαλικότητα Κωστέτσου – Σαμαρά

«Ο Λιάγκας και η παρέα του μας αντιμετώπισαν σαν παιδιά κατώτερου θεού. Τι τους πείραξε; Η σεξουαλικότητά μας;», αναφέρουν μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που δίνουν στο Down Town, ο Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος. Τη συγκεκριμένη φράση διάβασε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” και θέλησε να κάνει κάποιες σημαντικές διευκρινήσεις.

«Δεν ξέρω ποια είναι η σεξουαλικότητά τους. Δεν το έχουν πει δημόσια, άρα δεν μπορώ να κρίνω τη σεξουαλικότητα κάποιου που δεν τον ξέρω. Δόξα τω Θεώ, ξέρω πολύ καλά τι λέω ρε γαμ…ο! Οι άλλοι είπαν ντροπή και τα λοιπά. Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι ντροπή να αποκλείουμε κάποιους ανθρώπους, όποιοι και αν είναι αυτοί, από το να πάνε στην Ειδομένη. Εμένα αυτό που με ενόχλησε αισθητικά είναι που πήραν τις κάμερες μαζί. Αν λοιπόν, με την coka cola που πάει με όλα κι ένας Λιάγκας πάει με όλα, ας το κοιτάξουν…

Επίσης, λένε ότι τους παρακαλέσαμε για να έρθουν καλεσμένοι στην εκπομπή. Τον κύριο Κωστέτσο δεν έχει τύχει να τον φωνάξουμε, τον κύριο Σαμαρά τον έχουμε φωνάξει στο παρελθόν. Δεν έχουμε παρακαλέσει κανέναν. Θυμάμαι στο Mega, που είχαμε καλέσει με αγάπη τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ, ότι είχε έρθει ντυμένος σαν αποκριάτικο… Εγώ, λοιπόν, τι περισσότερο να τον βγάλω, να γελάσει το πανελλήνιο και να κάνουμε και νούμερα. Και του λέω “Ρε Τρύφωνα άλλαξε το ρούχο γιατί θα σε κράξουνε”. Αν ήθελα να τον ξεφτιλίσω…»

 zappit.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.