ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιώργος Βασιλείου: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση του ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο ηθοποιός που συνδέθηκε στη συνείδηση του κοινού μέσα από τον ρόλο του «Ταξίαρχου Θεοχάρη» στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ζωή», εδώ και λίγο καιρό, νοσηλεύεται στον Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά.

Ένας βήχας που δεν υποχωρούσε, προβλημάτισε τον κοσμαγάπητο ηθοποιό και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και τις απαραίτητες εξετάσεις. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του, ο Γιώργος Βασιλείου δέχεται μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό του, με ένα μήνυμα στο Facebook. «Καλημέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους. Οι ευχές σας, η αγάπη σας, η δίκαιη αγανάκτησή σας με κάνουν πιο δυνατό. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον συνάδελφο, συνεργάτ και λαμπρό φίλο, Γιώργο Γεωργίου. Να είσαι καλά Γιώργη. Ευχαριστώ . Η μεγάλη σου αγάπη για μένα, δικαιολογεί τη μεγάλη σου αγανάκτηση», έγραψε ο Γιώργος Βασιλείου.

Μάλιστα, δημοσιοποίησε τρεις φωτογραφίες του μέσα από το νοσοκομείο. Όπως θα δείτε ο ηθοποιός δεν χάνει το χαμόγελο του.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.