ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ!

 

Στις 2 Ιουλίου του 1924, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ιδρύεται η Διεθνής Ένωση Αθλητικών Συντακτών (AIPS).

Στις 2 Ιουλίου του 1995, κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου Γαλλίας «Tour de France», γιορτάζεται για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητικού Συντάκτη…

Στις 2 Ιουλίου 2016, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, (ΡΟΑ) στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο «Έλλη», γιορτάζεται για πρώτη φορά και στη Ρόδο η Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητικού Συντάκτη!

Στο πολύ όμορφο περιβάλλον του «BAIA SEA SIDE – BAR RESTAURANT», με δροσερά καλοκαιρινά ποτά και γευστικά εδέσματα, η Διοίκηση του δραστήριου Ομίλου με πρόεδρο τον Μιχάλη Πανάγο, είχε φροντίσει να δημιουργήσει μια θαυμάσια εορταστική ατμόσφαιρα για τους αθλητικούς συντάκτες του νησιού.

Βραδιά λαμπερή, με πρωταγωνιστές…εμάς τους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, που σε καθημερινή βάση δίνουμε τη μάχη της έγκυρης ενημέρωσης μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Παλιοί, παλαιότεροι, νέοι και νεότεροι στο ίδιο τραπέζι και στην ίδια παρέα. Με πολλές κουβέντες και όμορφες ιστορίες, αναμνήσεις, δυσκολίες, περιπέτειες…

Στο βάθος, η τηλεόραση και το ματς Γαλλίας-Ισλανδίας για το Euro 2016…

Στην άλλη πλευρά, στα γήπεδα του ΡΟΑ, αγώνες «διπλού» νυχτερινού τουρνουά τένις…

Στο συντονισμό της εκδήλωσης, ο Θέμος Πιστόλας, γιατρός και έφορος τένις του Ομίλου, που αναφέρθηκε στην ημέρα μας, την επαγγελματική γιορτή μας.

Μας είχαν και δώρο!

Ένα δίπλωμα «Τιμής Ένεκεν» για όλους εμάς τους εορταζόμενους, μέσα από το οποίο ο ΡΟΑ εξέφρασε την αγάπη του, αναγνωρίζοντας την προσφορά μας στον Ροδιακό Αθλητισμό!

Παράλληλα, έγιναν και απονομές. Σε διακριθέντες τενίστες, ενός εκ των πολλών τουρνουά του ΡΟΑ το 2016.

Κι εκεί τιμή στους αθλητικούς συντάκτες της Ρόδου! Κλήθηκαν να δώσουν τα κύπελλα σε όλους στους πρωταγωνιστές!

Υπέροχες εικόνες, αξέχαστες για εμάς στιγμές. Για πρώτη φορά στη Ρόδο…πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους πρωταγωνιστές! Στην Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητικού Συντάκτη!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.