ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιατί οι ιερόδουλες στο Μιλάνο βγάζουν το μίνι και ντύνονται εργάτες;

Οι ιερόδουλες, που κάνουν πεζοδρόμιο σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου, θα προσάγονται στο αστυνομικό τμήμα και θα τους επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, αν αρνηθούν να πετάξουν τις μίνι προκλητικές φούστες τους και να φορέσουν την στολή των εργατών που κατασκευάζουν δρόμους.

Η στολή αυτή αποτελείται από τζάκετ και παντελόνι, που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, ώστε αυτές να γίνονται αντιληπτές την νύχτα από τους οδηγούς και έτσι, να αποφεύγονται τα τροχαία ατυχήματα.

Η περιοχή έξω από την πόλη του Μιλάνου, αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης βιώνει μια πρωτοφανή αύξηση από γυναίκες που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο λόγω της Διεθνούς Έκθεσης «2015 Expo World Fair». Τουλάχιστον, 15.000 επιπλέον ιερόδουλες έχουν καταφθάσει σε αυτή την βιομηχανική πόλη της βόρειας Ιταλίας, από Βραζιλία, Νιγηρία, Βουλγαρία, Κίνα και Μαρόκο, γεγονός που έχει κάνει τους ντόπιους να αποκαλούν την παγκόσμια έκθεση «Sexpo».

Η Διεθνής έκθεση, με θέμα «Feeding the planet, energy for life», άνοιξε τις πύλες της την 1η Μαΐου του 2015 και θα διαρκέσει μέχρι 31 Οκτωβρίου. 

Στον κεντρικό δρόμο, έξω από το Μιλάνο που οδηγεί στην Κρεμόνα, η αύξηση των ιερόδουλων είναι εκρηκτική και οι τοπικές αρχές της μικρής πόλης Spino d’ Adda, ισχυρίζονται ότι στην περιοχή τους έχει δημιουργηθεί ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα οδικής ασφάλειας. Ο αντιδήμαρχος της πόλης, Luciano Sinigaglia, δήλωσε στην εφημερίδα Corriere Della Sera ότι η μόνη λύση είναι οι ιερόδουλες να φορέσουν στολές που φωσφορίζουν, όπως οι εργάτες στην κατασκευή των δρόμων για λόγους οδικής ασφάλειας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο η δημοτική αρχή της πόλης θα έχει έτοιμο έναν νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι ιερόδουλες που θα εργάζονται φορώντας μίνι φούστες και όχι στολή εργάτη θα οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.