ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιατί η Playmate Ντάνι Μάδερς εξόργισε τις γυναίκες; Η αποστομωτική απάντηση που δέχθηκε και έγινε viral [εικόνα]

Το μοντέλο του Playboy Ντάνι Μάδερς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat, μία φωτογραφία με μία γυμνή γυναίκα στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου LA Fitness χωρίς η γυναίκα να το γνωρίζει. Το σχόλιό της;  «Εάν δεν μπορώ να το βγάλω αυτή την εικόνα από το μυαλό μου τότε το ίδιο δεν μπορείτε και εσείς».

Αμέσως η φωτογραφία και το σχόλιο πήραν μεγάλη δημοσιότητα στο διαδίκτυο με  αρνητικά σχόλια για το σέξι μοντέλο, ενώ πολλά μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν ότι με την δημοσίευσή της ντρόπιασε το γυμνό σώμα της γυναίκας σύμφωνα με το  ABC News.

 

Η  Κριστίν Μπλάκμαμ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφάσισε να απαντήσει στο μοντέλο με έναν αποστομωτικό τρόπο δημοσιεύοντας μία γυμνή φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Facebook που έγινε viral καθώς μαζί της έχουν ταυτιστεί πολλές γυναίκες που έχουν εξοικειωθεί με το σώμα τους και δεν ντρέπονται για αυτό.

 «Εσύ μπορεί να είσαι ένα μοντέλο του Playboy, αλλά δεν δουλεύουμε όλες με αυτοσκοπό να είμαστε «σέξι». Κάποιες από εμάς γυμναζόμαστε για να τιμήσουμε το σώμα που  έχουμε. Αυτό πρέπει να κάνει μία γυναίκα κι εσύ το βιάζεις. Τι ντροπή», έγραψε.

H γυναίκα έκλεισε τη δημοσίευσή της με το  hashtag #AllBodiesAreBeautiful θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα στερεότυπα.

Καθόλου άσχημα. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.