ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Γιατί βάζουμε κέρμα στην κατάψυξη;

Γιατί βάζουμε κέρμα στην κατάψυξη;

Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη.

Και μάλιστα λόγος σοβαρός:

  • Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.
  • Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.
  • Γι’ αυτό λοιπόν, κάνουμε το κόλπο με το κέρμα.
  • Θα βάλεις σε ένα ταπεράκι νερό και θα περιμένεις να παγώσει
  • Οταν παγώσει βάλε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα – βλέπε φωτο
  • Οταν θα επιστρέψεις από τις διακοπές, θα ανοίξεις την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το άφησες, τότε είσαι άρχοντας και κατανάλωσε άφοβα τα φαγώσιμα.
  • Αν όμως διαπιστώσεις πως το κέρμα έπιασε πάτο, τότε, παίρνεις τα φαγώσιμα και τα στέλνεις αδιάβαστα στον κάδο με τα σκουπίδια ή στον σκουπιδοφάγο σου, ή αν τα λιώσεις, κάνε τα κοπριά στο χωράφι σου… ότι θέλεις, αρκεί να μη καταλήξουν στο στομαχάκι σου.

meacolpa.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.