ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιατί αυτή η γυναίκα δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει ξανά στη βιομηχανία ταινιών πορνό; (Photos)

Η Melissa Murphy, είναι διάσημη για τη δουλειά της στον χώρο εργασίας της. Είναι make up artist, με απλά λόγια είναι μακιγιέζ.

Φροντίζει να κρύβει τις ατέλειες του προσώπου σε άνδρες και γυναίκες και με τη δουλειά της κυριολεκτικά τους μεταμορφώνει σε άλλους ανθρώπους.

Η Melissa, είναι το πρώτο όνομα στον χώρο της στην βιομηχανία ταινιών πορνό όπου και εργάζεται. Ρετουσάρει με το πινέλο της τα πρόσωπα διάσημων πορνοστάρ και τις κάνει να φαίνονται ομορφότερες. Η Melissa, όμως έκανε ένα λάθος.

Αποφάσισε πως για να προωθήσει καλύτερα τη δουλειά της θα έπρεπε να δείξει το «πριν και το μετά». Έτσι ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από διάφορες πορνοστάρ με τις οποίες συνεργαζόταν. Τις έδειχνε πριν τις καλλωπίσει και αφού τις είχε καλλωπίσει και είχαν γίνει άλλες γυναίκες.

Αμέσως έκαναν δηλώσεις διάφορες επαγγελματίες του χώρου, οι οποίες έλεγαν πως κάτι έσπασε μέσα τους. Θεωρούσαν την Melissa όχι μόνο συνεργάτιδα, αλλά και φίλη και δεν περίμεναν να δώσει στη δημοσιότητα, τις φωτογραφίες τους που είναι άβαφτες.

Εξαγριωμένοι είναι και οι παραγωγοί στο χώρο, που θεωρούν ότι τα ινδάλματα εκατομμυρίων ανδρών στον κόσμο, απομυθοποιούνται και εμφανίζονται σαν απλές γυναίκες, στις φωτογραφίες της Melissa. Η ίδια πάντως με δηλώσεις της τονίζει ότι έκανε ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο και πληρώνει.

 

www.topontiki.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.