ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Γιαουρτογλυκό

Γιαουρτογλυκό

Υλικά

1 ζελέ ανανά
1 κουτί κομπόστα ανανά.
3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές ζάχαρη
Σαντιγύ , κεράσια

Εκτέλεση

Σε ένα ποτήρι από την κομπόστα που το έχουμε ζεστάνει, διαλύουμε το ζελέ. Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι. Μόλις κρυώσει το ζελέ , το ρίχνουμε στο γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα , ώσπου να γίνει το μείγμα τελείως λείο. Το σερβίρουμε σε μπολ.
Αφού παγώσει λίγο , βάζουμε μέσα μερικά κομμάτια της κομπόστας. Το γαρνίρουμε με ανανά σαντιγύ και κεράσια.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.