ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιάννης Ζουγανέλης για Νάνα Μούσχουρη: «Ήταν ένα ξενόδουλο άτομο, έγινε ευρωβουλευτής για να καρπωθεί η ίδια το όφελος» [Video]

Σκληρή επίθεση στη Νάνα Μούσχουρη για παλαιότερες δηλώσεις της που τα έβαζε με τους Έλληνες, κάνει ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μέσα από το μικρόφωνο της εκπομπής “Πρωινό”, ο ηθοποιός δηλώνει τα εξής: «Δεν ντρέπεται λιγάκι η Νανά Μούσχουρη; Εμένα αυτή η γυναίκα δεν μου άρεσε ποτέ σαν καλλιτέχνης, δεν μου είπε ποτέ τίποτα.

Δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν αισθητική, δεν μου είπε ποτέ τίποτα σαν στάση -γιατί εγώ πιστεύω στον Έλληνα που ξέρει να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Ήταν ένα ξενόδουλο άτομο, έγινε ευρωβουλευτής για να καρπωθεί η ίδια το όφελος και όχι η πατρίδα. Δεν έχει να μου πει τίποτα αυτή η γυναίκα. Έχει πει και άλλα αίσχη ότι οι Έλληνες είναι απολίτιστοι. Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα πολιτισμού αλλά απολίτιστοι δεν είναι.

 Η Νάνα Μούσχουρη θα πρέπει να σεβαστεί αυτό που της έχει συμβεί από την ελληνική μουσική καταρχήν και να κοιτάξει να υπερασπιστεί την πατρίδα και όχι τον εαυτό της».

zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.