ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιάννενα: Η πιο συγκινητική ιστορία της μέρας με τον σκύλο που βλέπετε (Φωτό)!

Εικόνες που δύσκολα θα θυμάται σε όλη του τη ζωή έζησε ένας κάτοικος της πόλης, με τις σχετικές φωτογραφίες να κάνουν το γύρο των social media…

Απίστευτη σκληρότητα επέδειξε άγνωστος δράστης απέναντι σε ένα μικρό και ανυπεράσπιστο ζώο. Συγκεκριμένα ένας κάτοικος της περιοχής πηγαίνοντας χθες στο χωράφι του να ταίσει τα δύο σκυλάκια του, διαπίστωσε πως ο Μήτσος το ένα απο αυτά, δεν είχε καμία διάθεση να παίξει μαζί του όπως συνέβαινε άλλες φορές και έφυγε απο το χώρο του τρέχοντας. Παραξενεμένος απο τη συμπεριφορά του ζώου ο κ.Γιάννης το ακολούθησε με το μηχανάκι του και το βρήκε να στέκεται και να κλαίει δίπλα στο σκυλάκι που κάποιος έδεσε και το άφησε να πεθάνει στην ερημιά με κομμένο το λαιμό του.

ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv
ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv
ΦΩΤΟ από epirus-tvΦΩΤΟ από epirus-tv

Η εικόνα που αντίκρυσε τον σόκαρε. Αμεσα επικοινώνησε με τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωανίνων και μέσα σε λίγη ώρα άνθρωποι του Συλλόγου βρέθηκαν στο σημείο. Ο μικρός σκυλάκος ήταν δεμένος με ένα τόσο κοντό σχοινί ώστε να μην μπορεί να κινηθεί, φανερά υποσιτισμένος να κλαίει, να πονάει και να εγκλιπαρεί για βοήθεια.

Μεταφέρθηκε στο καταφύγιο όπου αφαιρέθηκε το σχοινί απο το λαιμό του που είχε μπει μέσα στη σάρκα του, έλαβε τις πρώτες βοήθειες απο τον κτηνίατρο του Συλλόγου και πλέον είναι ασφαλής και άρχισε μάλιστα να κουνά και την ουρά του!

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωανίνων του έδωσε το όνομα Μήτσος, προς τιμήν του Μήτσου, του σκυλάκου του κυρίου Γιάννη που τον βρήκε και τον οδήγησε στο σημείο που ήταν δεμένος…

Πηγή: epirus-tv

newsit.gr/
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.