ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιαγιά 73 ετών με χόμπι το… bodybuilding!

Το bodybuilding θεωρείται μια μάλλον αντρική υπόθεση. Γι’ αυτό και όταν βλέπουμε γυναίκες να ασχολούνται μ’ αυτό, ακόμα μας φαίνεται λίγο περίεργο. Αν μάλιστα δούμε μια γυναίκα 73 ετών να το έχει κάνει χόμπι, σίγουρα θα εντυπωσιαστούμε! Ο λόγος για την Janice Lorraine από την Αυστραλία, που αποφάσισε να το ρίξει στη γυμναστική μετά τη σύνταξή της!

Η ίδια, πρώην ψυχολόγος στο επάγγελμα, εξηγεί ότι αποφάσισε να ξεκινήσει το bodybuilding σε ηλικία 55 ετών, για να «δυναμώσει», αλλά και ν’ αποκτήσει ένα καινούριο στόχο στη ζωή της. Από τότε έχουν περάσει δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια και, όπως δείχνουν οι εικόνες, οι κόποι της απέδωσαν καρπούς. Μάλιστα, η ίδια δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει αυτό το χόμπι σύντομα και αισθάνεται εξαιρετικά περήφανη που είναι η πιο μεγάλη σε ηλικία γυναίκα body builder στην Αυστραλία, ίσως καισε ολόκληρο τον κόσμο. Από δίπλα της, δεν θα μπορούσε να λείπει ο επί 25 χρόνια σύντροφός της, David, ο οποίος είναι μόλις 49 ετών.

Η γιαγιά bodybuilder, δυστυχώς δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να… τεμπελιάσουμε! Την επόμενη φορά που θα ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να μην πάτε γυμναστήριο, καλύτερα να σκεφτείτε την περίπτωσή της. Όπως αποδεικνύει περίτρανα η Janice, μπορούμε να καταφέρουμε οτιδήποτε ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Επιδεικνύοντας τη δύναμή της.

Νικήτρια και σε αγώνες…

Επί τω έργω!

Και με τον σύντροφό της!

Πηγή: dailymail.co.uk

www.mama365.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.