ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Για αυτό λέγεται «θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς»: Η Άλισον Τιλ τα… βάζει και με ηφαίστειο [βίντεο]

Με την ίδια συχνότητα που ένας κοινός θνητός πηγαίνει σε δημόσιες υπηρεσίες, η Άλισον Τιλ σπάει το άβατο ανεξερεύνητων περιοχών και επιδίδεται σε extreme sports, με ειδικότητα στο σέρφινγκ.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο instragram καταθέτονται τα πειστήρια των ταξιδιών ανά την υφήλιο και της… βαρετής καθημερινότητας της 30χρονης εξερευνήτριας. Την τελευταία φορά το παράκανε λίγο σε επικινδυνότητα, υπενθυμίζοντας για ποιο λόγο έχει ονομαστεί «θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς».

 Η Τιλ δεν επέλεξε αυτή τη φορά κάποια εξωτική παραλία ή μια «οργισμένη» θάλασσα για το αγαπημένο της χόμπι, αλλά τα νερά στο ενεργό ηφαίστειο Kilauea στη Χαβάη, τα οποία λειτούργησαν ως η απόλυτη πρόκληση. Ο λόγος είναι ότι το ηφαίστειο ξέβραζε λάβα την ώρα που εκείνη σέρφαρε στη θάλασσα.

«Μετά από αυτή την εμπειρία ήμουν αναζωογονημένη και ταυτόχρονα εξαντλημένη. Ηταν η απόλυτη έκρηξη ενδορφινών, αλλά ήταν συνάμα και μια τρομακτική εμπειρία», δήλωσε η σέρφερ.

Η Άλισον, μαζί με την ομάδα της, ξύπνησαν ξημερώματα για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς το ηφαίστειο. Επιβιβάστηκαν σε ένα ψαράδικο και ταξίδεψαν για 5 ώρες μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Το χούι της περιπέτειας και της τάσης να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι το κληρονόμησε η Άλισον από τον πατέρα της, Ντέβιντ Μπλέχερτ, που είναι φωτογράφος του National Geographic.

Αφόρητη πλήξη σε όλη την οικογένεια δηλαδή…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.