ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γεώργιος Νικολής: Πρόκληση σε δημόσια αναμέτρηση προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Προς τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων Ρόδου.

Με αφορμή την τελευταία σου επιστολή/παραλήρημα που δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ όπου δεν σου έφτανε η απαξίωση και προσβολή στο πλουσιο πολιτιστικό έργο που παράγουμε στον πολιτιστικό σύλλογο που εκπροσωπώ του Άφαντου από την ομοσπονδία που εκπροσωπείς αλλά τώρα άρχισες να μου κάνεις  και επιθέσεις με απαξιωτικα σχόλια και κατά της ιδιωτικής μου ζωής και της προσωπικότητας μου.

Σε αυτήν την λάσπη που επέλεξες δεν θα σε ακολουθησω όμως  και επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να απαξιώνει την προσωπικότητα μου και μάλιστα δημοσίως σε προσκαλώ και σε προκαλώ σε μια δημόσια αντιπαράθεση για να μάθει πραγματικά η κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο της Ρόδου, ποιος από εμάς είναι ποιος.

Σε προκαλώ λοιπόν σε μια δημόσια αναμέτρηση αν έχεις τα κότσια του  πραγματικού ανδρος και όχι κότσια φρουφρουλη, να δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ που εκφράζεσαι υποτιμητικά για μένα, το βιογραφικό σου και εγώ το δικό μου εργασιακής πορείας και εμπειρίας, μορφώσεως και εθελοντικής προσφοράς. 

Ως ένα δείγμα του τι έχεις να αντιμετωπίσεις σε πληροφορώ δημοσίως ότι ο Γεώργιος Νικολής, ορφάνεψε από μητέρα στα 9 του χρόνια, στα 12 μου, όταν εσύ ακόμα ήσουν αγέννητος,  άρχισα να εργάζομαι στην οικοδομή κουβαλώντας λάσπη για να βοηθήσω οικονομικά και τον οικοδόμο πάτερα μου τον Παναγιώτη Νικολή που ήταν φτωχός και αντιμετώπιζε  και προβλήματα υγείας. Και επειδή είσαι και συνδικαλιστής σε πληροφορώ ότι το 1988 που εσύ ακόμα έπαιζες με παιχνιδάκια ο Γιώργος Νικολής ήταν συνδικαλιστικός εκπρόσωπος  στο κεντρικό εργοστάσιο τις Volvo στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. 

Την συνέχεια του βιογραφικού μου θα την μάθεις αν έχεις τα κότσια να σταθείς απέναντι μου άνδρας προς άνδρα, πρόεδρος προς πρόεδρο.

Έχεις μια εβδομάδα από σήμερα να ανταποκριθείς στην πρόσκληση/πρόκληση μου και να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου και εγώ το δικό μου στα ΜΜΕ που με προσβάλεις, η να τα μαζέψεις από τώρα και να βάλεις την ουρά στα σκέλια, όπως τα μάζεψαν  και κάποιοι άλλοι στο παρελθόν που προσπάθησαν να με απαξιώσουν και να με μειώσουν ως εθελοντή, ως επιστήμονα, ως οικογενειάρχη, ως πρόεδρο πολιτιστικού συλλόγου και ως άνθρωπο.

Γεώργιος Νικολής

Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Άφαντου – Παναγιά Καθολική.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.