ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανού Vs Μουστάκα: “Σιβηρία” το πλατό! Τι “τρέχει” ανάμεσά τους;

Οι δημόσιες σπόντες και μπηχτές κάνουν τις φήμες που θέλουν ένταση ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες να οργιάζουν.

Σπόντες, μπηχτές και… κακιούλες, πάντα(;) με μια δόση χιούμορ, κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και την Χριστίνα Μουστάκα. Ο ανταγωνισμός φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη για τις δύο παρουσιάστριες, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το κλίμα στο πλατό του “NaMaSte”… βαραίνει.

Η μία φροντίζει να σφάζει με το γάντι την άλλη, με τις άβολες στιγμές τους, κατά τη διάρκεια της εκπομπής να κυριαρχούν. Την αρχή έκανε η Ναταλία που με αφορμή τα γενέθλια της Χριστίνας στις 5 Οκτωβρίου είπε πως θα ήθελε να της προσφέρει ως δώρο… πολίστες. Η Μουστάκα φάνηκε πως βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αφού, παρότι δεν ειπώθηκαν ονόματα, ξέρει πως μετά το χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη μια τέτοια δήλωση μπορεί να προκαλέσει ποικιλοτρόπως τα media. Αν και αρκέστηκε -on camera τουλάχιστον- σε ένα αμήχανο χαμόγελο, όπως φάνηκε λίγες μέρες αργότερα την είχε φυλαγμένη στη Ναταλία. Όταν ο συνεργάτης της εκπομπής Βασίλης Δρυμούσης ρώτησε τη Γερμανού αν έχει παρευρεθεί σε γάμο πρώην συντρόφου τους, η Χριστίνα ξαφνικά “πετάχτηκε” και απευθυνόμενη σε εκείνη τη ρώτησε: “Έχει παντρευτεί κανείς από τους πρώην σου ή καταστράφηκε;”.

Όπως ήταν αναμενόμενο για μερικά δευτερόλεπτα ακολούθησε η σιωπή της παρουσιάστριας, η οποία, έχοντας μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία φρόντισε να κρύψει την ενόχλησή της. “Δεν ξέρω αν πρέπει να τη φιλήσω γι’ αυτό που είπε γιατί τα blogs θα το παρεξηγήσουν και θα γράφουν πάλι “η πικρόχολη σπόντα της Χριστίνας”… Σε πληροφορώ πάντως ότι όλοι αποκαταστάθηκαν και καταστράφηκαν αυτοί που έπρεπε να καταστραφούν”, απάντησε όλο νόημα. Αν και εκείνες ισχυρίζονται πως όλα αυτά τα πειράγματα γίνονται με αγάπη, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως η σεζόν για εκείνες προβλέπεται εκρηκτική.

Δεν είναι τυχαία επίσης τα “καρφιά” της Ναταλίας και για τη μέχρι τώρα παρουσία της Χριστίνας που τη θεωρεί πολύ υποτονική. Το μόνο που μένει, όπως φαίνεται, να αποδειχθεί είναι αν αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει θέλει δύο όμορφες και λαμπερές γυναίκες να μην μπορούν να… στεριώσουν στο ίδιο πλατό.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.