ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία: Έκαναν «φτερά» 20 τόνοι Nutella και αυγών Kinder αξίας 50.000 ευρώ!

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής αστυνομίας, δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο των δραστών, ενώ αξιωματικοί ερευνούν αν η υπόθεση συνδέεται με μία αντίστοιχη κλοπή ενός άδειου φορτηγού στη Βαϊμάρη, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Ένα τρέιλερ φορτηγού γεμάτο από 20 τόνους Nutella και αυγών Kinder – έκπληξη άρπαξαν άγνωστοι στο Neustadt του Έσσε στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία. 

Η αξία της σοκολάτας που έκανε… φτερά ξεπερνά τις 50.000 ευρώ και η κλοπή φέρεται να πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής αστυνομίας, δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο των δραστών. 

Αξιωματικοί ερευνούν αν η υπόθεση συνδέεται μία άλλη κλοπή ενός άδειου φορτηγού στη Βαϊμάρη, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ακόμη ασυνήθιστη υπόθεση κλοπής σοκολατοειδών αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η αστυνομία στο Bad Oldesloe, ανακοίνωσε ότι αναζητά τον ιδιοκτήτη 53 κιλών σοκολάτας, η οποία εντοπίστηκε στην περιοχή. 

Αν και η μεγάλη αυτή ποσότητα βρέθηκε τον Μάιο, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή της. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.