ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Gay Pride» στη φύση: Όταν το λιοντάρι προτιμά το αρσενικό από την λέαινα!

Τρία λιοντάρια χαλαρώνουν στο γρασίδι όταν ξαφνικά το ένα από τα αρσενικά προτιμά τον «σύντροφό» του, αντί της υπέροχης θηλυκιάς που βρίσκεται δίπλα

Δύο αρσενικά λιοντάρια που δείχνουν να «ζευγαρώνουν» την ώρα που ένα θηλυκό βρίσκεται ξαπλωμένο ακριβώς δίπλα τους, αποτυπώνει μια φωτογραφία που έχει γίνει viral.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Ρας Μπρίτζες τράβηξε το στιγμιότυπο στο Ντόνκαστερ, στο πάρκο άγριας ζωής και δήλωσε εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από το θέαμα που παρακολούθησε, αλλά και από τον τρόπο που έδειχναν να συμπεριφέρονται τα εντυπωσιακά ζώα. 

«Ήταν δύο αρσενικά και ένα θηλυκό. Ένα από τα αρσενικά, ξαφνικά σηκώθηκε και πήδηξε στην πλάτη του φίλου του. Κάποιοι που παρακολουθούσαν το θέαμα άρχισαν να γελούν, ιδίως γιατί ακριβώς δίπλα ήταν ξαπλωμένη μια πανέμορφη λέαινα. Κι όμως το λιοντάρι έμοιαζε να το κάνει ηθελημένα και “περήφανα”», λέει ο φωτογράφος και συμπληρώνει με χιούμορ: «Για να είμαι δίκαιος κάθε φορά που ένα αρσενικό πλησίαζε τη λέαινα, εκείνη γρύλιζε και το έδιωχνε με το πόδι της»! 

«Δεν είναι ασυνήθιστο να συμπεριφέρονται έτσι τα λιοντάρια. Δεν ξέρω αν είναι ζήτημα κυριαρχίας ή κάτι τέτοιο, μοιάζουν να είναι επιθετικά, αλλά δεν είναι καθόλου, απλώς παίζουν», πρόσθεσε ο Μπρίτζες .

«Η αγαπημένη μου λήψη είναι εκείνη που το λιοντάρι έχει βγάλει τη γλώσσα του έξω και μοιάζει να μας κοροϊδεύει, δηλώνοντας περήφανο γι’ αυτό που είναι και αυτό που κάνει», εξηγεί ο φωτογράφος. 


ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.