ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Συγχαρητήρια και ευχαριστήριο

Το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος συγχαίρει τον προπονητή κον Λάζαρο Καλημέρη και τους ποδοσφαιριστές του τμήματος ακαδημιών Junior 2006-2007, για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά με τον Άγιο Ιερόθεο και τον Ολυμπιακό  Πειραιώς που διεξήχθη στην Αθήνα. Παράλληλα ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που τα συνόδεψαν και στάθηκαν στο πλευρό τους αποκομίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία! 
 Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι οι εξής: Ξεπαπαδάκης Χρήστος, Άγκολι Λίονελ, Πέκα Λεωνίδας, Χειμωνέττος Συντροφιός-Τσαμπίκος, Οσμάνι Βαλεντίνος, Κουλουμπράκης Αριστείδης- Άγγελός, Πανούσης Δημήτριος, Κώτσος Στέργος, Χατζηνικήτας Νικόλαος, Καρπαθάκης Αλέξανδρος, Αβραμάκης Φίλιππος, Φράνκι Μουσταφάι, Σύρμας Κωνσταντίνος, Καράμπης Αλέξανδρος, Καλημέρης Αντώνιος.
Το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού που ως χορηγοί στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας στον Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Επίσης ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και για τη στήριξη τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.