ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ευχαριστήριο και συγχαρητήρια

(Φωτο Κωνσταντίνος Παυλίδης)

Το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος ευχαριστεί θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, που παρευρέθηκε στο Οικονομείδιο Γήπεδο Ιαλυσού και με την στήριξη, αλλά και την κόσμια συμπεριφορά του ώθησε την ομάδα μας στην νίκη – πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Παράλληλα συγχαίρουμε θερμά τον προπονητή της ομάδας μας Κον Σάββενα Γιώργο  , τον βοηθό προπονητή Κον Τσιάμη Παναγιώτη , τον προπονητή τερματοφυλακων Κον Μουστάκα Διαγόρα καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές για την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής της ομάδας μας στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Μια συμμετοχή που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της κοινότητας Ιαλυσού και αφορά όλο το νόμο της Δωδεκανήσου αποδεικνύοντας περίτρανα το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι και θα είναι για όλους μας το μέσο προόδου και συσπείρωσης όλων για το κοινό συμφέρον. 

Για να δείτε φωτογραφίες στο Facebook ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Συγχαρητήρια στη Ρόδο

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος συγχαίρει την ομάδα  Α.Σ Ρόδος  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και εύχεται καλή επιτυχία για τα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Football league 2 .  Παράλληλα συγχαίρει τον Αστέρα Παστίδας και τον Ποσειδώνα Καρπάθου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, σε 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα. Τέλος το Δ.Σ εκφράζει τα συγχαρητήρια του και στην ομάδα του Νηρέα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.