ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις, αποχαιρετισμοί

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΡΤΑΛΗ και ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ο Παναγιώτης είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την περσινή χρονιά προσέφερε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της .

Ο Κλεάνθης ήρθε στην ομάδα μας το 2ο μισό του πρωταθλήματος που έληξε και αμέσως έδειξε ότι αποτελεί την εγγύηση που χρειάζονται όλες οι ομάδες κάτω από τα δοκάρια τους.

Η διοίκηση δε θα μπορούσε παρά να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο τους.

 

Παρελθόν ο Καμβύσης

O ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σαράντο Καμβύση.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του  στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

1934789_10206260917981759_2971466294797369462_n

Το αντίο του Δημήτρη Παπαδόπουλου

Ρόδος 5-7-2016

 

1_11

Θέλει κουράγιο για να πεις αντίο…

Είναι φορές που τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν αυτό που θέλεις. Είναι στιγμές που τα συναισθήματα που νιώθεις σε πλημμυρίζουν. Οι αναμνήσεις από όλα αυτά που έζησα ανεξίτηλες στο χρόνο. Είναι ο ανεκτίμητος θησαυρός μου…

Ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου κλείνει. Έζησα στη Ρόδο 16 υπέροχα χρόνια. Είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με ιστορικά σωματεία του νησιού: τον Ηρακλή Λάρδου 5 χρόνια, τον Κλεόβουλο Λίνδου 2 χρόνια,  την Αναγέννηση Ιαλυσού 2 χρόνια και τον ΓΑΣ Ιάλυσο 5 χρόνια.

Ο Γας Ιάλυσος ήταν το τελευταίο μου ποδοσφαιρικό σπίτι στο νησί.. Οι άνθρωποι του συλλόγου με κάνανε να νιώσω μέλος μια πολύ όμορφης παρέας, μιας σπουδαίας οικογένειας. Για μένα ήτανε, είναι και θα είναι ο Μιχάλης, ο Ηλίας, ο Γιώργος, ο Θανάσης… Στόχος μας η επαναδημιουργία των ακαδημιών. Με πολύ κόπο και προσπάθεια από όλους πιστεύω ότι τις αφήνω σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο.

Όλα αυτό το διάστημα πορεύτηκα με ήθος, αξίες και σεβασμό τόσο απέναντι στους αθλητές όσο στους γονείς, τους συναδέλφους προπονητές, τους αθλητικούς παράγοντες, τους δημοσιογράφους και τους διαιτητές. Αγωνίσθηκα να μην προδώσω τα ιδανικά μου και να τα μεταλαμπαδεύσω στους αθλητές μου. Κάνοντας τον απολογισμό μου αισθάνομαι ότι έδωσα αρκετά  και εισέπραξα πολλά περισσότερα. Έγινα καλύτερος προπονητής μα πάνω απ’ όλα  έγινα καλύτερος άνθρωπος.

Η όμορφη αυτή διαδρομή έφτασε στο τέλος της και πραγματικά την απόλαυσα… Ξεκινάει για μένα και την οικογένεια μου μία καινούργια διαδρομή που εύχομαι να είναι όπως η προηγούμενη..

 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

 

                                                             Με τιμή

                                                         Παπαδόπουλος Δημήτρης  προπονητής ακαδημιών ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.