ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Gadget μετατρέπει τα πάντα στην κουζίνα σου σε “χαβιάρι”

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε όλα μας τα γεύματα σε χαβιάρι. Ή τουλάχιστον, σε μικρά σφαιρίδια που μοιάζουν με χαβιάρι.

Ένα επαναστατικό gadget που ονομάζεται Imperial Spherificator (αυτοκρατορικός σφαιροποιητής), μπορεί σύντομα να μας ταξιδέψει στη λεγόμενη μοριακή κουζίνα, καθώς αυτός ο μηχανισμός σφαιροποίησης υπόσχεται πως μπορεί να κάνει πιο απλή τη δουλειά του σεφ που κρύβουμε μέσα μας.

Οι δημιουργοί του ξεκίνησαν μία καμπάνια χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter, και με 21 μέρες να απομένουν μέχρι το τέλος, έχουν ήδη συγκεντρώσει ποσό που ξεπερνά κατά πολύ τον αρχικό στόχο τους. Επομένως, απλά περιμένουμε να μπει στην παραγωγή. Αν απορείτε τη είναι η σφαιροποίηση, η εταιρεία πίσω από τον Imperial Spherificator εξηγούν:

“Η σφαιροποίηση, με απλά λόγια, είναι η μαγειρική διαδικασία διαμόρφωσης ενός υγρού σε σφαίρες, το οποίο οπτικά μοιάζει με χαβιάρι ή μαργαριτάρια”.

Με λίγα λόγια, ο Imperial Sherificator μπορεί, με τα κατάλληλα υλικά, να μετατρέψει όλα μας τα γεύματα -ακόμη και το επιδόρπιό μας- σε μικρά σφαιρίδια, κάνοντας το πιάτο μας πιο συναρπαστικό και άξιο θαυμασμού. Βέβαια, ένα ζουμερό και πλούσιο κομμάτι σοκολατίνας, δεν ξέρουμε κατά πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι μετά τη σφαιροποίησή του…

Δείτε τη δουλειά του IS και κρίνετε:

  • Videos:

  • Φωτογραφίες:
Gadget μετατρέπει τα πάντα στην κουζίνα σου σε "χαβιάρι"
Gadget μετατρέπει τα πάντα στην κουζίνα σου σε "χαβιάρι"
Gadget μετατρέπει τα πάντα στην κουζίνα σου σε "χαβιάρι"

Ο Imperial Spherificator θα κοστίζει από 80 έως 95 ευρώ, αν κρατήσετε έναν, μέσω της καμπάνιας στο Kickstarter. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε το gadget, από τη σελίδα της εταιρείας.

Μήπως είναι η αρχή μίας επανάστασης στην κουζίνα;

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.