ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γ.Σ.Δωδεκάνησος: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο είχαν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Τάκης Καλούδης. Ο Περιφερειάρχης από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός για να αναλάβει τη διοργάνωση ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και μάλιστα τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να διεξαχθούν στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Βενετόκλειο» τα παιχνίδια της τελικής φάσης. Για το λόγο αυτό το πρωί της Δευτέρας ο Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο Τάκης Καλούδης θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να συζητήσουν με τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Γιώργο Κούζα όλες τις λεπτομέρειες και τις παραμέτρους, προκειμένου η διοργάνωση να διεξαχθεί από 10 έως 12 Ιουνίου στη Ρόδο.

Από κει και πέρα, συνάντηση με τους εκπροσώπους του γραφείου φυσικής αγωγής είχε χθες ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο γενικός γραμματέας και γενικός αρχηγός της ομάδας μας Τάκης Καλούδης. Συγκεκριμένα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Αντώνη Παπαγεωργίου (υπεύθυνος ομάδας Φ.Α., πρόεδρος επιστημονικού συλλόγου πτυχιούχων φυσικής αγωγής), το Νίκο Μαντικό (ανήκει στην ομάδα φυσικής αγωγής), Αναστασία Σταυριά (ομάδα φυσικής αγωγής) και Δέσποινα Χατζηδιάκου (καθηγήτρια φυσικής αγωγής, μέλος επιστημονικού συλλόγου Φ.Α. και μέλος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος). Στη συζήτηση ειπώθηκαν θέματα που αφορούν το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος, για το οποίο γίνονται προσπάθειες να πάρει η ομάδα μας, ενώ συζητήθηκε και ο τρόπος με τον οποίο όλα τα σωματεία μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη διεξαγωγή της τελικής φάσης. Η συνεργασία θα είναι δεδομένη, με τα μέλη της οικογένειας του Γ.Σ. Δωδεκάνησος- εφόσον αναλάβουν τους αγώνες- να θέλουν να διοργανώσουν μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ με καρότσι. Ακούστηκαν πολλές προτάσεις, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και είναι δεδομένο ότι το γραφείο φυσικής αγωγής θα σταθεί στο πλευρό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

*Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:00) με τον Άτλαντα Αθηνών στο «Βενετόκλειο». Ο Γιάννης Τσακίρης προετοιμάζει τους αθλητές του για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.