ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Στην τελική ευθεία

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κυπέλλου του Σαββάτου (19:00) κόντρ στον Ήφαιστο Πάτρας, ολοκληρώνει αύριο στο «Βενετόκλειο», ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η ροδίτικη ομάδα στο μπάσκετ με αμαξίδιο υποδέχεται τον Ήφαιστο Πάτρας και αύριο θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο «Βενετόκλειο». Στο παιχνίδι με τους Αχαιούς θα αγωνιστούν οι εξής αθλητές: Χατζηδημητρίου, Χαμαντί, Παππάς, Μιχαήλου, Μαρτσάκης, Χατζηκαντής, Λουκάς, Χαρτερός, Καρατζιάς και Παπαναστασίου

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου μίλησε για την έναρξη του κυπέλλου και το παιχνίδι του Σαββάτου (19:00) με τον Ήφαιστο Πάτρας. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, η ομάδα μας υποδέχεται το Σάββατο στις 19:00 τον Ήφαιστο Πάτρας και είναι πανέτοιμη για τη νίκη πρόκριση. Όπως είναι γνωστό, εφόσον κερδίσουμε θα προκριθούμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο φάιναλ-φορ. Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο Βενετόκλειο» και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας, να την ενισχύσει και να δημιουργήσει μία πολύ ωραία αθλητική ατμόσφαιρα, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στα παιδιά».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο αθλητής και προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θεωρώ ότι ο Ήφαιστος Πάτρας έχει βελτιωθεί αισθητά. Μην ξεχνάμε ότι για να πάμε στο φάιναλ-φορ της Κω έπρεπε να κερδίσουμε στην Πάτρα τον Ήφαιστο, κάτι που το καταφέραμε, αν και δυσκολευτήκαμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε τη βοήθεια και τη στήριξη των Ρόδιων φιλάθλων για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πάντως ότι όλα εξαρτώνται από μας. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί σε περίπτωση νίκης θα πάμε στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας. Είμαστε έτοιμοι και θεωρώ ότι με καθαρό μυαλό όλα θα πάνε καλά και θα κερδίσουμε».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.