ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν θα συνεχίσει στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου – Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου μετά από δυόμιση χρόνια εθελοντικής προσφοράς στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος δεν θα είναι μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά ο ίδιος αναφέρει στα social media:

“Μετά από δυόμιση χρόνια εθελοντικής και αφιλόκερδους ενασχόλησης μου με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος ,και συμμετοχής μου στα προπονητικά team και οργανωτικά δρώμενα της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου, Ελλάδος ,ομάδας μπάσκετ σε αμαξίδιο ,πληροφορήθηκα, από τον συνεργάτη και φίλο coach Ευστρατίου Μανώλη ότι δεν περιλαμβάνομαι στα πλάνα της διοίκησης ,για την νέα περίοδο .
Με την παρούσα επιστολή μου ,θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ΑΘΛΗΤΕΣ -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ελλάδος για την άριστη συνεργασία, για τις χαρές και τις εμπειρίες που μου προσέφεραν, απλόχερα και ανιδιοτελώς, θέλοντας να τους δηλώσω ότι οποτεδήποτε, χρειαστούν την βοήθεια μου, αυτή είναι δεδομένη και εύκαιρη, για κάθε πτυχή της ζωής τους ,προσωπικής, αθλητικής ή και επαγγελματικής, ακόμη.
Να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους εθελοντές -συνεργάτες , coach Χατζηκαλημέρη Γεώργιο ,τον coach Μαρκάκη Αντώνη και coach Ευσταθίου Μανώλη για την άριστη συνεργασία και για τις πολύτιμες γνώσεις που μου μετέδωσαν ,όπως και για τα συναισθήματα που ζήσαμε μαζί. Ένα ξεχωριστό, ευχαριστώ για την ψύχη της ομάδας, εθελοντή -συνεργάτη, Τέλογλου Λάζαρο ,ο οποίος τα έκανε όλα.
Τέλος να ευχαριστώ τον Πρόεδρο και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο, και τα μέλη της διοίκησης για την συνεργασία μας και να τους συγχαρώ, που καταφέραμε όλοι μαζί, να διατηρήσουμε αυτά τα παιδιά στην κορυφή του αθλήματος, όπως τους βρήκαμε ,δηλαδή ,πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας, αήττητους για τόσο καιρό .
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη , κουράγιο και την ίδια διάθεση, στο εξαίρετο έργο το οποίο επιτελούν, για να μας ξανακάνουν όλους ,υπερήφανους.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.