ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γ.Σ.Διαγόρας μπάσκετ – Συμμετοχή σε τουρνουά στην Κω – Ανανέωσαν Κωνσταντινίδης & Φυλτζανίδης

Στο  πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος των Ακαδημιών Μπάσκετ, ο Γ.Σ. Διαγόρας συμμετέχει στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Κατηγορίας Μίνι, που διοργανώνει ο Α.Σ. Ιπποκράτης στην Κω, από  17 έως 19 Ιουνίου 2016.

Σήμερα Παρασκευή η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Φοίβο Κω  και τον Α.Σ. Ιπποκράτη.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές:  Άντερσεν Γιάννης, Βαρώνος Άγγελος, Γιακάι Μάρκος, Γκορίτσας Σάββας, Ηρακλείδης Αριστοτέλης, Ιωαννίδης Λευτέρης, Καταβαίνης Κωνσταντίνος, Ματσάκης Ηλίας, Νεοφύτου Άγγελος, Σάββενας Μανώλης, Στεργίου Μάριος, Τριανταφύλλου Δημήτρης, Τσάκαλος Μιχάλης . Προπονητής της ομάδας  είναι ο κ. Κυριάκος Μάγος.

Στο Γ.Σ. Διαγόρας θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο ο Παναγιώτης Φυλτζανίδης.

Ο έμπειρος παίκτης θα φορέσει την φανέλα της «κυανέρυθρης» ανδρικής ομάδας μπάσκετ για 3η συνεχόμενη σεζόν και αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του «παζλ» της νέας ομάδας που ετοιμάζει ο Κυριάκος Μάγος για την επόμενη χρονιά.

Ο Φυλτζανίδης που αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά την συνάντηση που είχε με τους υπευθύνους του Τμήματος Μπάσκετ του «Γηραιού» και δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει θετικά στη νέα μπασκετική πρόκληση.

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο 2016-2017 προπονητής σε όλα τα γυναικεία αγωνιστικά τμήματα θα είναι ο κ. Στέλιος Κωνσταντινίδης.

Ο ίδιος κόουτς, θα έχει την εποπτεία της κατηγορίας κοριτσιών των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.