ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κέρδισαν όλοι στο «Τουρνουά Χριστουγέννων 2017»!

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αναπτυξιακό διήμερο τουρνουά μπάσκετ, με την επωνυμία «Τουρνουά Χριστουγέννων 2017», που διοργανώθηκε στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 στην «Τέντα» από τον Γ.Σ. Διαγόρας, με την συνεργασία και την στήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ  και υπό την αιγίδα της Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔ/ΣΟΥ.

Συμμετείχαν πάνω από 180 παιδιά γεννημένα από το 2007 έως το 2010, που παρουσίασαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, κάτι που δίνει ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος στο νησί μας.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά τα συμμετέχοντα σωματεία ΑΟ Σταματίου, Γ.Σ. Ιάλυσος, ΑΟ Κολοσσός, Κολλέγιο Ρόδου, Ροδίων Άθλησις, καθώς  τους αθλητές και προπονητές για τη συμμετοχή τους.

Επίσης, ευχαριστεί για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Γ. Κατσικανταή τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης και ιδιαίτερα, τον πρόεδρο του κ. Α. Φάκαρο, καθώς και τους διαιτητές  Αντωνίου, Μελλίνη, Βρακά και Πετρόπουλο.

Τέλος, ευχαριστεί τους χορηγούς μας: silk oil, Πάππου, pane di capo, Τέντες Νικολάου, people & people,  coffee lab Ιalysos, ΒΑΠ Π. Κουγιός, Ντεβρή Σελίμ και Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Μεταφράσεων Β. Μιχαλαρέα για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.