ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γ.Σ.Διαγόρας: Ακαδημίες – Στάθης Φαρμακίδης – Παναγιώτης Πομπού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου το αποχαιρετιστήριο εσωτερικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Διαγόρας στην κατηγορία  Junior.

Στο τουρνουά που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων συμμετείχαν τέσσερις ομάδες  με την παρουσία πολλών γονέων που απόλαυσαν το θέαμα που πρόσφεραν όλα τα παιδιά.

Ιδιαιτερότητα του τουρνουά ήταν η παρουσία οκτώ γονέων οι οποίοι  είχαν την τεχνική επίβλεψη των ομάδων! Ωστόσο όλα καθοδηγήθηκαν από  τον προπονητή της συγκεκριμένης κατηγορίας κ. Φιλήμονα Μιχαλάκη.  Στο τέλος του τουρνουά μάλιστα έκανε και την απονομή των μεταλλίων σε κάθε παιδί,  παρουσία του τεχνικού διευθυντή Στάθη Φαρμακίδη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια αναδείχτηκαν ισόπαλα αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει εντός του αγωνιστικού χώρου.

Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες η ψυχαγωγία των παιδιών μεταφέρθηκε σε εστιατόριο της πόλης όπου μαζί με πολλούς γονείς δείπνησαν όλοι μαζί και είχαν την ευκαιρία  να διασκεδάσουν σε “κυανέρυθρη”  ατμόσφαιρα.

Η ποδοσφαιρική περίοδος τόσο για την κατηγορία των junior όσο και για τις κατηγορίες Projunior και Bambini έκλεισε στη Λίνδο όπου η Ακαδημία του Γ.Σ. Διαγόρας συμμετείχε στα “Κλεόβούλεια”.

 

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου κ. Στάθη Φαρμακίδη.

Ο «Γηραιός» θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για τη συμβολή του τα τελευταία δύο χρόνια στα Τμήματα Ανάπτυξης, όπου η προσφορά του ήταν πολύτιμη και ουσιαστική σε πολλούς τομείς.

Τέλος, του εύχεται πάντα επιτυχίες στην προπονητική καριέρα του.

 

Ο  Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Πομπού, που πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή Λάρδου.

Η Διοίκηση τον καλωσορίζει  και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.