ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Φωτογράφιζε άστεγους και βρήκε ανάμεσά τους τον χαμένο πατέρα της [εικόνες]

Δέκα χρόνια φωτογράφιζε τους άστεγους στους δρόμους του Χονολουλού στη Χαβάιη. Μια μέρα, τελείως απρόσμενα ανακάλυψε ανάμεσα τους τον χαμένο πατέρα της.


Η 30χρονη Νταϊάν Κιμ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί Maui. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πέντε ετών. Μεγάλωσε σε συγγενείς και φίλους ενώ σιγά σιγά έχασε και την επαφή με τον πατέρα της.


Το 2003 η Κιμ ξεκίνησε να φωτογραφίζει τους αστέγους στους δρόμους της Χονολουλού. Μετά από δέκα χρόνια εντατικής ενασχόλησης ανακάλυψε στον δρόμο τον άστεγο πατέρα της.


«Υπήρχαν νύχτες που τον αναζητούσα αλλά δεν τον έβρισκα» δήλωσε η φωτογράφος στο δίκτυο NBC News. «Αλλες μέρες πάλι, εκεί που δεν το περίμενα, εμφανιζόταν από το πουθενά και στεκόταν σε μια γωνία του δρόμου».


Οπως ανακάλυψε σύντομα ο πατέρας ήταν βαριά άρρωστος και έπασχε από σχιζοφρένεια. Δεν ακολουθούσε καμία θεραπεία ενώ ήταν αρκετές οι φορές που πάθαινε κρίσεις.


Η Κιμ συνέχισε να φέρνει φαγητό στον πατέρα της οποίος αρνιότανε να πάει σε γιατρό.


Ηταν Οκτώβριος του 2014 όταν ο πατέρας της έπαθε καρδιακή προσβολή. Δέχθηκε να νοσηλευτεί και να ακολουθήσει θεραπεία. Σήμερα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Παρακολουθείται από γιατρούς, συνεχίζει τη θεραπεία του, έχει μια θέση μερικής απασχόλησης και βγάζει φωτογραφίες. Μάλιστα σχεδιάζει να επισκεφτεί και την οικογένεια του στην Νότια Κορέα.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.