ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φωτογραφίες: Έδεσε το άλογό του στην καρότσα και βγήκαν βόλτα!

Παρά τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι οδηγοί στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου αντίκρισαν αυτό το απίστευτα ενοχλητικό θέαμα, με το μικρό άλογο να αναγκάζεται να ακολουθεί το αυτοκίνητο τροχάδην, λες και είναι… φαντάρος σε γυμνάσια

Υπάρχει ένα ανέκδοτο που περιλαμβάνει μια αγελάδα δεμένη στην καρότσα ενός φορτηγού και τον οδηγό. Από το πολύ τρέξιμο η αγελάδα λαχανιάζει, της βγαίνει η γλώσσα και ανάλογα με το που δείχνει η γλώσσα, στρίβει κατάλληλα και το φορτηγό. Είναι μιας πρόχειρης μορφής GPS. Αυτό λοιπόν, όποιος δεν κατάφερε να το κάνει εικόνα, μπορεί να δει τις παρακάτω εικόνες, στις οποίες κάποιοι άγνωστοι έχουν δέσει στο πίσω μέρος ενός ημιφορτηγού ένα άλογο!

Παρά τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι οδηγοί στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου αντίκρισαν αυτό το απίστευτα ενοχλητικό θέαμα, με το μικρό άλογο να αναγκάζεται να ακολουθεί το αυτοκίνητο τροχάδην, λες και είναι… φαντάρος σε γυμνάσια!

Και προφανώς πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι θα το θεωρήσουν απλώς αξιοπερίεργο είναι πράγματι εξοργιστικό να βασανίζεται ένα άλογο με αυτόν τον τρόπο.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.