ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φωτογραφία: Ο Ψαριανός «ντύνει» τον Κουβέλη… Ελισάβετ και του εύχεται «χρόνια πολλά»

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ο Κύριος Φώτης Κουβέλης μας έριξε στον κουβά με τα Σκατά. Χρόνια πολλά»

Στο… πολύ μακρινό παρελθόν φαίνετια ότι ανήκει η φιλία του Γρηγόρη Ψαριανού με τον Φώτη Κουβέλη. Μόλις δύο ημέρες πριν από την έλευση του νέου έτους, ο βουλευτής του Ποταμιού και, παλαιότερα, της ΔΗΜΑΡ, επέλεξε να ευχηθεί στον παλιό του πολιτικό «σύντροφο», με έναν μάλλον… ασυνήθιστο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διάλυση της προ-προηγούμενης Βουλής, λόγω της μη υπερψηφίσης του Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Ψαριανός έγραψε στο Facebook (χρησιμοποιώντας το δεύτερο λογαριασμό που έχει, με το ψευδώνυμο Λουκάς Σιδηρόπουλος): «Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ο Κύριος Φώτης Κουβέλης μας έριξε στον κουβά με τα Σκατά. Χρόνια πολλά».

Συνόδευσε μάλιστα το σχόλιό του και με μια «πειραγμένη» φωτογραφία, όπου εμφανίζεται το κεφάλι του ιδρυτή της ΔΗΜΑΡ στο σώμα της βασίλισσας Ελισάβετ!

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε τότε υπερψηφίσει στον Σταύρο Δήμα, σε αντίθεση με τη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη, που καταψήφισαν, οδηγώντας τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και στην -πρώτη- επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

www.protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.