ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα τηλεφωνεί και το Twitter «παραληρεί»!

Πάρτι από τους χρήστες στο Twitter – Δείτε τις πιο απίθανες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media από χρήστες που μιμούνται τον 71χρονο πρόεδρο Μουσεβένι

Αν έχετε συνηθίσει τους αρχηγούς κρατών να κάθονται με κάθε επισημότητα σε πολυτελή γραφεία για να κάνουν τα τηλεφωνήματά τους, θα εκπλαγείτε με τον πρόεδρο της Ουγκάντα Γιουέρι Μουσεβένι, που κάνει την διαφορά…

Ο 71χρονος πρόεδρος της αφρικανικής χώρας έχει φαίνεται εξοικειωθεί τόσο πολύ με την καρέκλα της εξουσίας, αφού κάθεται σε αυτή από το 1986, που δεν διστάζει να συμπεριφέρεται παντού «σαν στο σπίτι του». Έτσι, πρόσφατα, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για μια επίσημη υποχρέωση στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε για να κάνει ένα επείγον τηλεφώνημα.

Μια πτυσσόμενη καρέκλα και ένα τραπεζάκι κήπου τοποθετήθηκαν στην άκρη του δρόμου και ο πρόεδρος Μουσεβένι κάθισε με άνεση για να κάνει το μυστηριώδες τηλεφώνημα. Την επίμαχη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook η εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου και το Twitter πήρε φωτιά.

Εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν τον πρόεδρο της Ουγκάντας, έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για τον άγνωστο συνομιλητή του προέδρου στην άλλη άκρη της γραμμής και το πιο σπουδαίο… τον μιμήθηκαν. Οι χρήστες έστησαν τις δικές τους καρέκλες στα πιο απίθανα σημεία για να κάνουν τα τηλεφωνήματά τους «στον δρόμο που χάραξε» ο απίστευτος Μουσεβένι.

«Τηλεφωνεί και δίνει εντολές για να μην αποφυλακιστεί ο αιώνιος εχθρός του και αρχηγός της αντιπολίτευσης, Κίζα Μπεσίγκγιε», έγραψαν πολλοί χρήστες, αναφερόμενοι στον πολιτικό που καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλακή, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Φεβρουαρίου στην Ουγκάντα που χάρισαν μια ακόμα θητεία στον Μουσεβένι.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.