ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει…» [Video]

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μετά τα χθεσινά ομοφοβικά σχόλια του Φαηλου Κρανιδιώτη, αλλά και τη συνέχεια που δόθηκε σήμερα μετά την επίθεση προς Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, ξέσπασε στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του και μετά την προβολή σχετικού θέματος στο «ΦΜ Live», πήρε το λόγο και μίλησε σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα που απουσιάζουν από την κοινωνία μας.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο κ. Κρανιδιώτης χρησιμοποίησε ύβρεις και οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει δικαίωμα να τον σχολιάσει, ας είναι ο Λιάγκας και η Σκορδά, ας είμαι εγώ, ας είναι ο οποιοσδήποτε. Σε μία ύβρη μπορείς και εσύ να βρίσεις, ήταν υβριστικό το μήνυμά του». Μάλιστα επεσήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν τον θάνατο και την απόκτηση παιδιών, παράλληλα με την ανάγκη ύπαρξης ισότητας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και αυτό γίνεται γνωστό μόνο όταν, θαρραλέα, άνθρωποι σαν εμάς βγαίνουν και μιλάνε. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατο! Ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα γιατί δεν θα είναι εδώ το στοπ. Είναι υποχρεωμένος να τα πάρει αυτά τα πράγματα πίσω, αν θέλουμε οι Έλληνες να λεγόμαστε πολιτισμένοι και να μην γίνουμε Ταλιμπάν», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «πρέπει να γίνουμε σαν τον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπη . Η Κύπρος ψήφισε πρόσφατα το σύμφωνο συμβίωσης και είναι η ώρα να το κάνει και η Ελλάδα, έστω και αργά, γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Το ότι κάποιοι διαφωνούν, άπτεται της ψυχιατρικής και θα πρέπει να πάνε να το κοιτάξουν, γιατί στο μέλλον θα έχουν πρόβλημα μίσους με τον ίδιο τους τον εαυτό και τους συνανθρώπους τους», φρόντισε να συμπληρώσει!

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.