ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης» της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου μπορεί να έσβησαν και φέτος,  αλλά…….

 

Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης» της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου μπορεί να έσβησαν και φέτος ..αλλά διατηρούν αναμμένη την φλόγα της προσφοράς, της καρδιάς, της αλληλεγγύης  και εκατοντάδες   μπάλες στόλισαν φανταχτερά  για 7η χρονιά το « Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ» το Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, στην είσοδο του ΑΚΤΑΙΟΝ και στις Πηγές της Καλλιθέας  για το Μιχάλη Σεϊτη και το Βγενή Χαράλαμπο, θύματα τροχαίων.

Το Μιχάλη Σεϊτη, τον Αθλητή των ονείρων μας, το καλύτερο αθλητή ΑΜΕΑ για το 2015.

Η δύναμή του έμπνευση και σύμβολο αισιοδοξίας  για όλους εμάς, να συνεχίσει με δύναμη να αγωνίζεται και να είναι παρών στο στίβο μετά από το τροχαίο συμβάν με όραμα τους Παραολυμπιακούς  του 2016 του Ρίο.

Το Χαράλαμπο Βγενή, που σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Γ.Ν.Ρόδου, συνίσταται η μεταφορά του σε Κέντρο Αποκατάστασης προς αποθεραπεία, καλύπτοντας  έτσι μέρος των εξόδων της μετακίνησης του.

Αυτές τις γιορτές  στολίσαμε  το «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-Το Δέντρο της  Αγάπης» με εκατοντάδες μπάλες. Προσφέραμε απλόχερα την σκέψη μας και την αγάπη μας στο Μιχάλη Σεϊτη και στο Χαράλαμπο Βγενή..  Μια αγάπη που τους επιτρέπει,  να συνεχίσουν να ελπίζουν για τη Ζωή… να ονειρεύονται και να προσδοκούν … έχοντας συνοδοιπόρους   όλους εμάς που τους στηρίζουμε… Όλοι εμείς γίναμε μέρος της μεγάλης και ελπιδοφόρας προσπάθειας τους…

Το λαμπερό φως των στολιδιών με τις εκατοντάδες φωτεινές μπάλες, θα δίνουν φώς στη μεγάλη προσπάθειας τους  και με την συμμετοχή μας δείξαμε ότι, νοιαζόμαστε για να συνεχίσουν να ονειρεύονται  και να χαμογελούν… είμαστε δίπλα τους.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, στολίζοντας το Δέντρο της Αγάπης και γράφοντας τις ευχές σας.

Συγκινητικές οι στιγμές  που βιώσαμε όλοι εμείς, τόσο από τους μικρούς φίλους , όσο και από τους μεγάλους φίλους  μας για τον ενθουσιασμό τους, να προσφέρουν την αγάπη τους στον Μιχάλη Σεϊτη , στον αθλητή των ονείρων μας  και στον Βγενή Χαράλαμπο, στολίζοντας το «Δέντρο της Αγάπης», το φώς των γιορτών της χαράς, της αγάπης  και της προσφοράς έλαμπε στα πρόσωπά σας.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί όλους εσάς, τους υποστηρικτές και χορηγούς καθένα χωριστά:

  1. Καταστήματα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» για τα λαμπερά στολίδια του « Δέντρου της Αγάπης»
  2. Την επιχείρηση «Μπαλονάκια» για την προσφορά μπαλονιών

 

  1. ΣΥΦΑΡΟ( Συναιτεριζόμενα Φαρμακεία Ρόδου και Κρήτης)
  2. Τσουρούτη Δέσποινα, για την γραφιστική επιμέλεια της αφίσας
  3. Την ΔΕΡΜΑΕ (τον Πρόεδρο κ . Κούρτη Γιάννη, και όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΡΜΑΕ)
  4. Την Δέσποινα Παπαχριστοφή και Σάντυ Ποντίκα, Μέλη της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, για τις καταπληκτικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους και όχι μόνο, που διατέθηκαν για την στήριξη τους
  5. Tην Educartoon, « Αύριο εγώ θα οδηγώ», Ζωγραφίζω με σκίτσα του Μ. Κουντούρη, διαδραστικό πρόγραμμα στις Πηγές της Καλλιθέας (19,20, 26, 27/12/2015 και 2,3/1/2016). Μεγάλη η συμμετοχή των μικρών φίλων και ο Άγιος Βασίλης της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ έστειλε πάνω από 300 γράμματα  στους γονείς με συμβουλές οδικής ασφάλειας ,στόχος η καλλιέργεια οδικής παιδείας.  
  6. Όλους τους εθελοντές της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, την Μαρία, τον Γιάννη, την Κατερίνα, την Ιωάννα, τη Δήμητρα, τη Γαρυφαλλιά, την Ελεούσα,  την Ελένη, τον Αντώνη, την Μαρία, την Κυριακή, την Λουϊζα, το Μιχάλη, τον Μάνο, την Δέσποινα, το Δημήτρη, τον Στέλλιο, την Τσαμπίκα,την Μάνθα, την Ελένη,  τη Σάντυ, τον Αγαπητό… η ψυχή και η ελπίδα  όλων των δράσεων της…
  7. Όλα τα ΜΜΕ και Portal της Ρόδου για την προβολή της δράσης (έντυπος τύπος, ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοπτικούς σταθμούς)

 

Αγαπητοί  μας αναγνώστες και φίλοι . Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε  από τον πυρήνα μιας μικρής ομάδας που αποτελείται από το προεδρείο και τα μέλη της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ, αλλά στηρίζεται και  από την δική σας αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά σας και σας ευχαριστούμε.

Θέλουμε  όμως αυτή η ομάδα να μεγαλώσει.  Θέλουμε και επιθυμούμε  να έρθετε κοντά μας, να διαπιστώσετε την διαφάνεια των ενεργειών μας, την διαχείριση που κάνουμε και κυρίως να μας βοηθήσετε με τις ιδέες, τις σκέψεις και τις  προτάσεις σας.

Θέλουμε και προσπαθούμε να προβάλουμε το Θέμα της Οδικής Ασφάλειας και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: την οδική ασφάλεια  για όλους μας  για να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς   για τους πεζούς και τους οδηγούς.

Ευχή της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, Υγεία για όλους. Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αίσθημα ευθύνης για να συμπεριφερόμαστε σωστά στους δρόμους, τηρώντας τον Κ.Ο.Κ, τον Κώδικα Ζωής, με σκέψη τους αγαπημένους μας. Νοιαζόμαστε και τους περιμένουμε να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι. Νοιαζόμαστε για τη ζωή, με την ευχή να φέρει σε όλους  το 2016 δύναμη, πίστη, ευθύνη για το καλό.

 

Ευχόμαστε σε όλους  από την καρδιά μας,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για το 2016….γιατί η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ είμαστε όλοι εσείς.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.