ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φωκίδα: Στη φυλακή τα δύο αδέρφια που πυροβόλησαν κυνηγούς επειδή θύμωσαν!

Όλα ξεκίνησαν πριν ένα μήνα, στις 30/9, σε ορεινή περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Ερατεινής και του Λιδορικίου Φωκίδας…

Δυο αδέλφια από την περιοχή της Ερατεινής, ηλικίας 39 και 37 ετών, είχαν πει για κυνήγι αγριογούρουνου. Η περιοχή που είχαν στήσει καρτέρι ήταν κοντά σε αγροτεμάχιο που ανήκε σε δυο άλλα αδέλφια, επίσης κυνηγούς ηλικίας 56 και 58 ετών, οι οποίοι όταν έφθασαν στο σημείο τους ζήτησαν να μην κυνηγούν στην περιοχή.Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν μεταξύ των δυο πλευρών.

Τότε ο ένας από τα αδέλφια, που φέρονται ως ιδιοκτήτες του αγροτεμαχίου, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον των δυο αδελφών που είχαν “καταπατήσει” την περιοχή. Τα σκάγια βρήκαν τον 39χρονο στα πόδια. Ευτυχώς που οι άλλοι δυο την κρίσιμη στιγμή διατήρησαν την ψυχραιμία τους και δεν σήκωσαν τα όπλα για να γίνει μακελειό. Τα αδέλφια που πυροβόλησαν μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν, ενώ ο 37χρονος πήρε τον τραυματία αδελφό του, που αιμορραγούσε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Χθες τα δυο αδέλφια κυνηγοί, ηλικίας 56 και 58 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς, μετά την απολογία τους και την έκδοση ενταλμάτων από τον Ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 39χρονου. Έτσι λοιπόν οι συλληφθέντες, δυνάμει των Ενταλμάτων προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή Άμφισσας, οδηγήθηκαν χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.