ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φτιάξε εύκολα τις φωτογραφίες σου με Photoshop (VIDEO)

Ήρθε η εφαρμογή που κάνει παιχνιδάκι το “πείραγμα” των φωτογραφιών” έτσι ώστε όλοι να ανεβάζουμε τις καλύτερες στιγμές μας σαν πραγματικοί σταρ.

Η Adobe συγκέντρωσε κυκλοφόρησε τη δωρεάν εφαρμογή Photoshop Fix η οποία έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες που χρειάζεται ο μέσος χρήστες από το Photoshop για να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες του.

 Όλοι γνωρίζουν το Photoshop το δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που χρησιμοποιούν κυρίως οι επαγγελματίες και γι’ αυτό το λόγο η χρήση του είναι αρκετά δύσκολη για το μέσο χρήστη μιας και προσφέρει πολλά παραπάνω από αυτά που χρειάζεται ενώ η τιμή του είναι αρκετά υψηλή.

Με αφορμή αυτό, η Adobe δημιούργησε το Photoshop Fix το οποίο έχει τα βασικά εργαλεία που μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης από το Photoshop για να επεξεργαστεί μία φωτογραφία. 

Το Photoshop Fix διαθέτει εργαλεία που σχετίζονται με την έκθεση και το χρώμα μίας φωτογραφίας, τη διόρθωση ατελειών προσώπου, όπως να σηκώνει κανείς μάτια και να κάνει πιο έντονο το χαμόγελο και πολλά ακόμα.

Το Photoshop Fix είναι διαθέσιμο δωρεάν για iOS συσκευές και το μόνο που χρειάζεται για να το χρησιμοποιήσει ο χρήστης είναι να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην Adobe, ενώ πολύ σύντομα  θα το δούμε να κυκλοφορεί και για Android συσκευές και ίσως και για το desktop

Δείτε το Video που ακολουθεί:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.