ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φρουροί της βασίλισσας Ελισάβετ ανάγκασαν στρατιώτες να βιάσουν ο ένας τον άλλο

Σοκ και αποτροπιασμό στη Μεγάλη Βρετανία προκαλεί το περιστατικό με τους νεοσύλλεκτους της φρουράς της βασίλισσας οι οποίοι αναγκάστηκαν να κάνουν σεξ μεταξύ τους μετά από προτροπή των ανωτέρων τους.

Οι «παλιοί» ανάγκασαν έναν 23χρονο και έναν 28χρονο που υπηρετούσαν σε στρατώνες να βιάσουν ο ένας τον άλλο.

Οι στρατιώτες ανάγκασαν τους δύο νεοσύλλεκτους που υπηρετούσαν στους στρατώνες Pilbright στο Surrey να προχωρήσουν στον βιασμό μπροστά σε ανωτέρους αξιωματικούς. Οι δύο νεαροί είχαν συμπληρώσει 7 μήνες επίπονης προπόνησης στο Catterick, στο North Yorkshire.

Τη μοιραία μέρα και λίγο πριν παρακολουθήσουν τον αγώνα ράγκμπι Ουαλία – Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο τους διέταξαν να κάνουν μπάνιο και να βρουν τους υπόλοιπους για να πιουν μερικά ποτά. Μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε ο εφιάλτης τους. Οι δύο νεαροί, όπως αναφέρει η Sun, αναγκάστηκαν να γδυθούν ως μέρος τελετής μύησης στους Φρουρούς της Βασίλισσας.

Στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βιάσουν ο ένας τον άλλο ενώ γύρω τους είχαν συγκεντρωθεί άλλοι στρατιώτες και τους βιντεοσκοπούσαν. Το υλικό, όπως ανέφερε μάρτυρας που είδε τα βίντεο, ήταν φρικιαστικό. «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στον στρατό. Οι ανώτεροί τους έδιναν εντολές τι ακριβώς να κάνουν. Οι δύο νεαροί πρέπει να είχαν τρομοκρατηθεί. Δεν είχαν επιλογή. Ήταν bullying στη χειρότερη μορφή του. Θα πρέπει κάποιοι να φυλακιστούν».

Ένας από τους νεαρούς έφυγε από τον στρατό λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων που εμφάνισε μετά τη φριχτή δοκιμασία. Οι δύο νεαροί υπέστησαν τον εξευτελισμό και την επόμενη μέρα των αθλιοτήτων στις οποίες τους υπέβαλαν, καθώς τα βίντεο που είχαν τραβηχτεί εξαπλώθηκαν σε όλο τον στρατώνα. Μετά το περιστατικό, ξεκίνησε έρευνα του στρατού και της στρατιωτικής αστυνομίας που οδήγησε στην τιμωρία 6 στρατιωτών.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.