ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φρούριο το ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου όλα… επιτρέπονται

Ανταλλαγή συντρόφων, ερωτικά παιχνίδια, ηδονοβλεψία και άλλα παρόμοια λαμβάνουν χώρα στα άδυτα του ξενοδοχείου- φρουρίου της Σταλίδας, στο οποίο διαμένουν από τις 28 Απριλίου τα μέλη του ολλανδικού swingers club SDC που αναμένεται να αναχωρήσουν τη Δευτέρα.

Η ερωτική εκδρομή στην Κρήτη που “βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής”, όπως διαφημίζει το σάιτ του club βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που ανέρχεται στα 1.000 το άτομο τη βραδιά. 

Το γεγονός αυτό … έβαλε ιδέες και σε άλλους ξενοδόχους, ενώ παράλληλα υπέδειξε τις πολυτελειες που απολαμβάνουν αυτή την ώρα οι swingers.

Οι πελάτες είναι καλοί και πληρώνουν αδρά έτσι έχουν και συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν διαμορφώθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τα γούστα τους και να τους προσφέρει τις κατάλληλες υπόδομες για τα ερωτικά τους σκιρτήματα, όπως για παράδειγμα τα διάσημα glory holes αλλά και στρώματα …παντού!

Το κομμάτι όμως στο οποίο έδωσαν … ρεσιτάλ είναι η τήρηση απόλυτης εχεμύθειας. “Κουνούπι” δε πατάει στο ξενοδόχείο και γι αυτό φροντίζουν τα 40 άτομα, που οι ίδιοι επελεξαν, τα οποία είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση και την περιφρούρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δε μπορεί να περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου με αμάξι ή κινητό τηλέφωνο καθώς οι swingers θελουν να αισθάνονται απελευθερωμένοι ανα πάσα στιγμή.

Η Κρήτη επελέγη από το SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ και φαίνεται πως αυτή επιλογή θα μείνει στην ιστορία του ερωτικού τουρισμού…

cretalive.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.