ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φρίκη στην Κίνα: Του έκοψαν το πέος και αυτός βγήκε τρέχοντας στους δρόμους

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Hangzhou της ανατολικής Κίνας όπου ένας άτυχος άνδρας είδε να του κόβουν το πέος και κυκλοφόρησε στον δρόμο γεμάτος αίματα σκορπίζοντας τον τρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο το μεσημέρι στις 13 Σεπτεμβρίου. Ο άνδρας, που εκτιμάται πως είναι γύρω στα 50, είχε κανονίσει να συναντήσει την ερωμένη του στο ξενοδοχείο. Το ζευγάρι γνωριζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση τον τελευταίο χρόνο, παρότι η γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε παιδί. Σύμφωνα με τον άτυχο άνδρα, εκείνο το απόγευμα ήταν πολύ κουρασμένος και η γυναίκα του έδωσε ένα χαπάκι, που εκ των υστέρων πιστεύει πως ήταν υπνωτικό.

psalid2

Κοιμήθηκε πολύ βαριά και ξύπνησε από πολύ έντονο πόνο. Όταν κοίταξε κάτω, ένα κομμάτι του πέους του έλειπε.

Ο άνδρας πίστευε πως η γυναίκα είχε εμμονή μαζί του και έγινε έξω φρενών όταν άρχισε να νιώθει ανασφαλής. Παραδέχθηκε επίσης πως εκείνος είχε γνωρίσει μια άλλη γυναίκα, κάτι που μπορεί να πυροδότησε την ανασφάλειά της.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον άνδρα να τρέχει έξω από το ξενοδοχείο προς ένα στενάκι φορώντας μόνο τα εσώρουχά του ενώ προσπαθούσε να κάνει ένα τηλεφώνημα από το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια έτρεξε πίσω στο ξενοδοχείο.

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.