ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φρίκη στην Ινδία: Ισραηλινή τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Μπήκε σε ένα αυτοκίνητο με έξι άνδρες, νομίζοντας ότι είναι ταξί – Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μία 25χρονη τουρίστρια στα χέρια των αδίστακτων ανδρών που την βίασαν στην τουριστική περιοχή Μανάλι της πολιτείας Χιματσάλ Πραντές της Ινδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η νεαρή Ισραηλινή μπήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο το πρωί της Κυριακής, πιστεύοντας ότι ήταν ταξί, και ζήτησε να τη μεταφέρουν σε μια κοντινή γειτονιά.

Στο αυτοκίνητο, όπως έχει γίνει γνωστό, επέβαιναν έξι άνδρες, οι δύο από τους οποίους βίασαν την κοπέλα, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος των υπολοίπων τεσσάρων.

Η νεαρή, η οποία προσπαθούσε να φτάσει στην περιοχή Κεϊλόνγκ όπου την περίμεναν οι φίλοι της, έσπευσε αμέσως στην αστυνομία μετά από την φρικτή της εμπειρία για να καταγγείλει το συμβάν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τους δράστες με βάση την περιγραφή του θύματος.

«Εξετάζουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ελπίζουμε να βρούμε τους ενόχους. Η Ισραηλινή πρεσβεία έχει ενημερωθεί» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αστυνόμος Παντάμ Τσαντ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν στο Μανάλι, μία περιοχή που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο λόγω των γραφικών πεδιάδων της. Μόλις πριν από τρία χρόνια, μια Αμερικανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, πάλι στο εσωτερικό ενός οχήματος.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.