ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φρίκη στα Φάρσαλα – Ιερόσυλοι χτυπούσαν ναούς και μαγαζιά

Στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος έπεσαν  τρεις νεαροί που, μέσα σε ένα 24ωρο, είχαν διαρρήξει δύο ναούς και πέντε καταστήματα και είχαν κλέψει μια μηχανή στην πόλη των Φαρσάλων. Η συμμορία των νεαρών μαζί με τον κλεπταποδόχο τους και ένα συγγενή τους, προμηθεύονταν ναρκωτικά, έπεσαν!
 
Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη ενός ζευγαριού 20χρονων που, τα ξημερώματα της Τρίτης, είχαν παραβιάσει δυο μαγαζιά από τα οποία έκλεψαν διάφορα τρόφιμα και είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν άλλα τρία και το παγκάρι μιας εκκλησίας. Μαζί τους, ταυτοποιήθηκε ένας 26χρονος που, την ίδια ημέρα, είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα ενός 20χρονου και είχε διαρρήξει το γραφείο του εφημέριου μιας άλλης εκκλησίας από το οποίο είχε αρπάξει 20 ασημένια φυλαχτά, 12 ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και έναν φορητό υπολογιστή. Μέρος των κλοπιμαίων, ο 26χρονος το είχε παραδώσει σε έναν 43χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιερέα, όπως και η μοτοσικλέτα. 
 
Στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι ο 20χρονος και ο 40χρονος συγγενής του είχαν προμηθευτεί χασίς και ναρκωτικά χάπια από έναν Έλληνα αγνώστων στοιχείων και έκαναν χρήση μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους. Όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.