ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φράχτη ήθελε, φράχτη πήρε! Ποιος “γλεντάει” τον Ντόναλντ Τραμπ; (ΦΩΤΟ)

Το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Holywood Walk of Fame είναι πλέον περικυκλωμένο από τσιμέντο και ηλεκτροφόρα σύρματα. Και είναι βέβαιο πως ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων δεν είναι χαρούμενος…

“Θα χτίσω έναν φράχτη στα σύνορα με το Μεξικό και θα τους κάνω να τον πληρώσουν” έχει πει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του ο αμφιλεγόμενος υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, επιχείρημα που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της προεκλογικής ρητορικής του.

Click4more: Τι απαντούν οι Τραμπ για την… copy paste ομιλία της Μελάνια – ΒΙΝΤΕΟ

Την ημέρα, λοιπόν, που ο αμερικανός μεγιστάνας γιόρταζε την επίσημη υποψηφιότητά του από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών για τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, επέλεξε ο διάσημος καλλιτέχνης δρόμου, Plastic Jesus, για να του δώσει μία… πρόγευση.

Ο Plastic Jesus “έχτισε” με έναν φράχτη σαν αυτόν που ονειρεύεται ο Τραμπ το ίδιο του το… αστέρι στο Holywood Walk of Fame! Και μπορεί ο συγκεκριμένος φράχτης να μην είναι ψηλότερος από 20 εκατοστά, ωστόσο το “μήνυμα” που στέλνει είναι αντιστρόφως ανάλογης… έντασης.

Ο φράχτης γύρω από το αστέρι του Τραμπ είναι κατασκευασμένος από τσιμέντο κι έχει ηλεκτροφόρα σύρματα, καθώς και πολλές πινακίδες που απαγορεύουν την είσοδο…

Δείτε τις εικόνες της δράσης του Plastic Jesus που κάνουν τον γύρο του κόσμου:

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.