ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φωτορεπορτάζ – Αναπαράσταση των Παθών 2014 στην Παστίδα Ρόδου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» για ακόμη μία χρονιά πραγματοποίησε την Αναπαράσταση των Παθών στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Παστίδας Ρόδου.

Εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί πλέον αυτό το έθιμο το οποίο κάθε φορά προσελκύει αρκετό κόσμο και με πολλές συμμετοχές από τη νεολαία της Παστίδας, δίδεται ένα διαφορετικό χρώμα στα Πάθη του Κυρίου.

Την Μεγάλη Πέμπτη νέοι ντυμένοι Ρωμαίοι στρατιώτες  βρισκόντουσαν κάτω από τον σταυρό του Κυρίου ενώ την Μεγάλη Παρασκευή εκτός από τους Ρωμαίους, στην πορεία προς το Κοιμητήριο, συνόδευσαν και μικρά κορίτσια ντυμένα μυροφόρες έραιναν με ροδοπέταλα τον Επιτάφιο.

 Άλλα παιδιά ντυμένα Ιουδαίοι έχοντας δαυλούς και φαναράκια, προπορευόντουσαν της πομπής, σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Το Άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

 Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου) καθώς και στο Youtube https://www.youtube.com/user/kamaripastida

Δείτε τις φωτογραφίες από την Αναπαράσταση των Παθών που πραγματοποίησε για κόμη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου “Καμάρι” στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Παστίδα Ρόδου την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή :

m.pempti-1 m.pempti-2 m.pempti-3

romaioi-10-copy romaioi-1-copy romaioi-2-copy romaioi-3-copy romaioi-4-copy romaioi-5-copy romaioi-6-copy romaioi-7-copy romaioi-9-copyallaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.