ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο φωτογράφος που ακολουθεί σε όλο τον κόσμο την κοπέλα του, την παντρεύτηκε – Και εκεί στο… κατόπι της [εικόνες]

Αφού πρώτα την ακολούθησε σε όλο τον κόσμο, τελικά την παντρεύτηκε. Χωρίς όμως να αλλάξει την περίεργη συνήθεια χάρη στην οποία τους έμαθε ο κόσμος.

Πρόκειται για τον Μουράντ Οσμάν, τον Ρώσο που έγινε γνωστός ως ο φωτογράφος που ακολουθεί σε όλο τον κόσμο την κοπέλα του, την Ναταλία Ζακάροβα η οποία έγινε πλέον σύζυγός του. Το ζευγάρι κέρδισε τη φήμη με τις φωτογραφίες «Follow Me» που γίνονταν αμέσως viral.

Σε αυτές, οι δύο τους γύριζαν τον κόσμο, αλλά ο Οσμάν απαθανάτιζε μόνο την καλή του, το χέρι του και το δικό της χέρι απλωμένο για να τον αγγίξει.

Μάλιστα το ζευγάρι ανακοίνωσε με τον ίδιο τρόπο και τον αρραβώνα του, ενώ βέβαια αντίστοιχα στιγμιότυπα τράβηξε ο Οσμάν και στο γάμο, που έγινε στη Μόσχα το Σάββατο, με την Ζακάροβα να τον «οδηγεί» ανάμεσα στους καλεσμένους, αφού πρώτα τον είχε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

«Υπόσχομαι να κρατώ το χέρι σου και να σου λέω κάθε ημέρα ότι σε αγαπώ, για το υπόλοιπο της ζωής μας», έγραψε ο Οσμάν στο Instagram δημοσιεύοντας τη φωτογραφία τους πριν από το μυστήριο.

iefimerida.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.