ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε την φωτογραφία που στοιχειώνει την Angelina Jolie

Ήταν πίσω στο 1977 όταν η μικρή Angelina Jolie πόζαρε στην αγκαλιά της μητέρας της για μια οικογενειακή φωτογραφία.

Οι περισσότεροι από τους εξ αίματος συγγενείς της σε αυτή τη “στοιχειωμένη” φωτογραφία έχουν πεθάνει σε μικρή ηλικία από καρκίνο.

Η μητέρα της Marcheline πέθανε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο των ωοθηκών το 2007, η θεία της Debbie Martin πέθανε το 2013 σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού, ενώ και η θεία της Stella Laws και ο ξάδερφός της Francine “χτυπήθηκαν” από τον καρκίνο.

Ο παππούς της Rolland Bertrand πέθανε από καρκίνο το 1985 σε ηλικία 61 ετών και ο θείος της Raleigh έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη το 2009.

Η μοναδική εξ αίματος συγγενής της από τη φωτογραφία που δεν πέθανε από καρκίνο αλλά από φυσικά αίτια στα 86 της χρόνια το 1981 ήταν η προγιαγιά της (μητέρα του παππού της).

Η “κατάρα” είχε χτυπήσει όμως νωρίτερα την οικογένεια, με τη γιαγιά της Lois Bertrand να πεθαίνει από καρκίνο των ωοθηκών στα 45 της χρόνια και η προγιαγιά της Virginia Gouwens από καρκίνο των ωοθηκών στα 53 της χρόνια.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τον θείο της Ron Martin για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου γύρω από την ασθένεια που έπληξε την οικογένεια.

Η μάχη με το θανατηφόρο γονίδιο αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου για την οικογένειά του, καθώς πάσχουν από καρκίνο τα δύο παιδιά του και ξαδέρφια της Angelina Jolie Cory και Chris.

Μιλώντας για την απόφαση της Angelina Jolie να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τις σάλπιγγές της, ανέφερε ότι η γενναία στάση της και η ιστορία της οικογένειάς τους που “χτυπήθηκε” από το μεταλλαγμένο γονίδιο BRCA θα μπορούσε να σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή, αλλά δάκρυσα όταν διάβασα το άρθρο γιατί ένιωθες τον πόνο της”, σημείωσε ο Ron που ήταν παντρεμένος με τη θεία της Debbie Martin που έφυγε πριν από δύο χρόνια από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο του μαστού.

Ανέφερε ότι αποφάσισε να εκθέσει το ιατρικό της ιστορικό με στόχο να σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, ευαισθητοποιώντας τον κόσμο.

Πηγή: Dailymail

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.